28.9.2018

Otteluennakko: FC Inter – IFK Mariehamn

FC Inter-IFK Mariehamn
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
Inter – IFK Mariehamn 3-0
IFK Mariehamn – Inter 2-3

2017
IFK Mariehamn – Inter 2-1

Inter ja IFK Mariehamn iskevät yhteen kolmannen kerran kauden 2018 Veikkausliigassa lauantaina Veritas Stadionilla. Ottelu alkaa kello 17.00.

Inter on onnistunut tällä kaudella IFK Mariehamnia vastaan pelatuissa otteluissa hyvin. Kesäkuussa joukkue haki pisteet Ahvenanmaalta 3-2 -lukemin, kun taas elokuun alussa Inter voitti saarelaiset Benjamin Källmanin hattutempun turvin 3-0. Tilastoa kaunistaa vielä myös Suomen Cupissa saavutettu 4-2 -vierasvoitto.

– Me olemme onnistuneet heitä vastaan hyvin tällä kaudella. Tavoitteena on jatkaa samaa rataa myös huomenna, sanoo Interin päävalmentaja John Allen.

Inter pääsee otteluun paremmista lähtökohdista kuin Turkuun vieraaksi saapuva IFK, joka tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen Veikkausliigan karsijan paikan. Tämän tietää myös Inter-valmentaja Allen.

– Huominen ottelu on iso peli IFK:lle. He tarvitsevat pisteitä välttääkseen karsijan paikan. Tasapeli ei oikeastaan helpota heidän asemaansa, vaan he tulevat varmasti hakemaan voittoa huomenna, povaa Allen.

Inter voitti edellisessä ottelussa keskiviikkona Veritas Stadionilla FC Lahden hyvän esityksen jälkeen 2-0. Päävalmentaja Allen toivoo samojen otteiden jatkuvan myös huomenna.

– Vaikka olemme pelanneet paljon otteluita lyhyen ajan sisään, niin pelasimme hyvän ottelun monella osa-alueella keskiviikkona Lahtea vastaan. Toivon ja uskon, että pystymme jatkamaan samaa rataa huomenna. Kierrätimme tuolloin pelaajia, joten meillä on tarpeen vaatiessa juoksuttaa tuoreita pelaajia kentälle, päättää Allen.

Interin terveystilanne huomiseen lähdettäessä on hyvä. Loukkaantuneiden listalla ei tällä hetkellä ole pelaajia. Myös Lahti-ottelusta sivussa pelikieltojensa takia olleet Tero Mäntylä ja Timo Furuholm ovat jälleen käytettävissä, kun Interin valmennusjohto valitsee kokoonpanon lauantai-illan otteluun.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-IFK Mariehamn pelataan siis huomenna lauantaina Veritas Stadionilla kello 17.00.