24.4.2018

Otteluennakko: FC Inter – HJK

FC Inter-HJK
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2017
HJK-FC Inter 1-1
FC Inter-HJK 1-1
FC Inter-HJK 1-3

FC Inter jatkaa Veikkausliigan kotiotteluitaan keskiviikkona Veritas Stadionilla. Vastaan asettuu suomalaista jalkapalloa viime vuodet dominoinut HJK. Ottelu alkaa kello 18.30.

HJK aloitti Veikkausliigan kolmella voitolla, ennen kuin se hävisi edellisen ottelunsa kotikentällään KuPS:lle 2-1. Veritas Stadionille saapuu siis varmasti ärsytetty Suomi-futiksen jättiläinen.

Myös Inter lähtee otteluun tappio niskassaan. Lauantaina tappioon päättynyt Turun derby ei saa aiheuttaa joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan pakkovoiton tunnetta joukkueelle.

– Vaikka lauantain tappio TPS:lle sattuu vielä, en näe keskiviikon ottelua pakkovoittona. Se olisi pahinta, mitä voisimme joukkueena tehdä, sanoo Piccareta.

Inter-luotsi korostaa, että joukkueen pitää uskoa omaan pelaamiseen. Hyviä esityksiä seuraa varmasti myös positiiviset tulokset.

– Olemme rakentamassa uutta. Haluan pelaajieni keskittyvän ennen kaikkea tekemiseen joukkueena. Jos teemme sen, niin tulokset tulevat siinä mukana itsessään, tähdentää italialaisvalmentaja.

Ottelun ennakkosuosikin viitan Inter-luotsi heittää suosiolla HJK:n harteille.

– HJK on tähän otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki ja me olemme altavastaajia. Meidän on pelattava sen mukaan. Nöyrästi, mutta päättäväisesti, päättää Piccareta.

Inter pääsee otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella miehistöllä. Loukkaantuneiden listalla on enää vain Niko Markkula.

Veikkausliigan ottelu Inter-HJK pelataan siis huomenna keskiviikkona Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.