1.7.2017

Otteluennakko: FC Inter-HJK

Interillä on kasvojen pesun paikka huomenna sunnuntaina, kun se kohtaa Veikkausliigaottelussa HJK:n. Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen ottelu tällä kaudella. Huhtikuun lopussa HJK:n kotikentällä Telia 5G Areenalla pelattu ottelu päättyi tulokseen 1-1. Ottelusta teki ikimuistoisen toisen jakson lumisade, joka antoi pelaamiseen täysin oman lisämausteen.

Huomenna lunta tuskin on luvassa. Veritas Stadionin huippukunnossa oleva luonnonnurmimatto takaa otteluun parhaat mahdolliset lähtökohdat. Loppu onkin sitten joukkueista itsestään kiinni.

Vierasjoukkue HJK on ollut vakuuttavassa vireessä viime aikoina. Kaikkiaan liigaykkönen Klubi on kerännyt 15 pelaamastaan ottelusta 34 pistettä. Ottelun vähemmän pelanneen Interin pistesaldo näyttää 19 pistettä.

Lisäpinnoja saadakseen Interin pitää pystyä kääntämään kurssi parempaan suuntaa. Joukkueen peli ei ole kulkenut maaottelutauon jälkeen. Edellisessä ottelussa se jäi IFK Mariehamnin jalkoihin 5-0 -tuloksella.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi uskoo, että romahdus IFK-ottelussa herättää joukkueen huomiseen otteluun.

– Kyllä se IFK-peli oli heikko meiltä. Siinä ei sujunut hyökkäyspeli, eikä varsinkaan puolustuspelaaminen. Haluamme unohtaa tuon ottelun mahdollisimman nopeasti ja näyttää HJK:ta vastaan parastamme. Joukkue syttyy otteluun varmasti, lupaa Kuqi.

Voitosta haaveillakseen Interin on parannettava peliä jokaisella osa-alueella.

– Pitää pystyä puolustamaan paremmin ja tiiviimmin. Sitten meidän pitää pystyä pitämään palloa enemmän ja pelata rohkeammin. Taidot meillä riittävät tähän, tietää Kuqi.

Kuqi odottaa huomista ottelua innolla. HJK on joukkue, jonka jokainen joukkue haluaa voittaa. Niin myös Inter.

– Kyllä nämä pelit HJK:ta vastaan sytyttävät pelaajat varmasti. Varmasti hyvä ja tiukka peli nähdään huomenna, povaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa vain maalivahti Henrik Moisander. Alan Henrique palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa.

Veikkausliigaottelu FC Inter-HJK pelataan siis huomenna sunnuntaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.