25.9.2018

Otteluennakko: FC Inter – FC Lahti

FC Inter-FC Lahti
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
FC Lahti-Inter 0-0
FC Lahti-Inter 1-2

2017
Inter-FC Lahti 1-6

Veikkausliigaottelut jatkuvat Interin osalta jälleen huomenna Veritas Stadionilla, kun joukkue kohtaa FC Lahden kello 18.30 alkaen.

Keskiviikon ottelu piti alun perin pelata toukokuun alussa, mutta Interin voittoon päättyneen Suomen Cupin finaalin myötä sille jouduttiin etsimään uusi päivämäärä.

Inter ja Lahti ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa tällä kaudella. Inter on näistä otteluista voittanut toisen ja kerran on päädytty maalittomaan tasapeliin. Päävalmentaja John Allen toivoo, että Inter pystyy jatkamaan hyviä otteita lahtelaisia vastaan myös keskiviikkona Veritas Stadionilta.

– Meillä on tällä kaudella heitä vastaan ollut kaksi hyvää ottelua. Toivon, että pystymme jatkamaan samaa rataa myös huomenna ja saavuttamaan vihdoin myös voiton. Saisimme siitä hyvän buustin loppukauden otteluihin, sanoo Allen.

Inter ja Lahti ovat olleet viime otteluissa vaikeuksissa. Kumpikin joukkue on ollut pitkään ilman voittoja.

– Olemme periaatteessa samassa tilanteessa molemmat joukkueet. Olemme kumpikin pelanneet pitkään ilman voittoa ja molemmat tekevät varmasti kaikkensa sen saavuttamiseksi. Heillä on näissä peleissä ollut omat ongelmansa, mutta me olemme kaatuneet maalintekoon, mihin pyrimme hakemaan jälleen huomenna parannusta, toteaa Allen.

Interillä on menossa tällä hetkellä tiivis ottelutahti. Allen lupaileekin huomiseen otteluun rotaatiota.

– Meillä on kolme peliä viikon sisällä ja Lahti-peli on niistä toinen. Tulemme varmuudella kierrättämään pelaajia huomisessa ottelussa. Tuoreiden pelaajien myötä saamme uusia vaihtoehtoja kentälle. Terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, sillä vain Timo Furuholm ja Tero Mäntylä ovat meiltä sivussa ja hekin pelikieltojen takia, valottaa Allen.

Interin ja FC Lahden välinen Veikkausliigaottelu pelataan siis huomenna keskiviikkona Veritas Stadionilla kello 18.30.