17.9.2017

Otteluennakko: FC Inter-FC Lahti

Inter pelaa huomenna maanantaina Veikkausliigaa Veritas Stadionilla. Tällä kertaa kello 18.30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FC Lahti.

Inter ja Lahti kohtaavat toisensa huomenna kolmatta kertaa. Kahdessa aikaisemmassa ottelussa kerran on pelattu tasan (0-0) ja elokuussa Lahdessa kotijoukkue voitti tasaisen ottelun brassipelaaja Stenion maalilla 1-0.

FC Lahden vahvuus tällä kaudella on ollut tiukka puolustus. Joukkue on päästänyt Veikkausliigassa toiseksi vähiten maaleja tällä kaudella. Tämän tiedostaa myös Interin päävalmentaja Fabrizio PIccareta.

– Meillä on edessä ottelu yhtä johdonmukaisinta joukkuetta vastaan Veikkausliigassa. Heillä on HJK:n jälkeen ollut paras puolustus liigassa, tietää Inter-luotsi.

Interin suurin ongelma tällä kaudella on ollut puolustus. Päästettyjen maalien määrä 37 on suhteessa pelattuihin otteluihin aivan liian suuri.

Vastapainoksi joukkue on onnistunut heiluttamaan vastustajan maaliverkkoja toiseksi eniten Veikkausliigajoukkueista. Piccaretan mukaan joukkueen pitää pystyä keskittymään paremmin puolustuspelaamiseen.

– Voittaaksemme meidän pitää pystyä parantamaan puolustustamme. Luomme jokaisessa ottelussa paikkoja, mutta sitten puolustussuuntaan emme ole olleet tarpeeksi yhtenäisiä. Tätä pitää parantaa.

– Voimme pelata kyllä hyökkäävää jalkapalloa, mutta emme saa unohtaa puolustamista koko joukkueena, jatkaa Piccareta.

Interin edellisestä voitosta on aikaa noin kuukausi. Päävalmentaja Piccaretan mukaan joukkue kaipaisi jälleen täyttä pistepottia.

– Voitto antaisi luottoa ja uskoa siihen, mitä olemme rakentamassa joukkueena, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa huomenna vammojen takia Niko Markkula ja Kalle Kauppi.

Veikkausliigaottelu FC Inter-FC Lahti pelataan siis huomenna maanantaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.