25.6.2018

Otteluennakko: FC Inter-Esport Honka

FC Inter-Esport Honka
Otteluennakko

Kolme edellistä joukkueiden välistä ottelua Veikkausliigassa:

2018
Honka-FC Inter 2-2

2014
FC Inter-Honka 2-2
Honka-FC Inter 2-1

Veikkausliiga jatkuu pienen juhannustauon jälkeen huomenna tiistaina. Vastaansa Inter saa Veritas Stadionilla pelattavaan otteluun Esport Hongan. Ottelua alkaa kello 18.30.

Tiistaina Veritakselle vieraaksi saapuva Honka on pelannut viimeiset ottelut hyvin. Vesa Vasaran luotsaama ryhmä on onnistunut kääntämään tasapelit voitoiksi, mikä on nostanut joukkueen viidennelle sijalla sarjataulukossa.

Espoolaisten hyvän vireen on pannut merkille myös Interin päävalmentaja John Allen.

– Saamme huomenna vieraaksi joukkueen, joka on pelannut todella nousujohteisesti viime otteluissa. Tämä on nostanut heidät myös sarjataulukossa ylös. He ovat aina ollut pelaava joukkue, mutta nyt tulokset ovat olleet myös hyviä, toteaa Allen.

Inter ja Honka ovat kohdannee toisensa kerran tällä kaudella. Huhtikuun lopussa Tapiolassa pisteet tasattiin 2-2 -tuloksella. Allenin mukaan tuossa ottelussa tulos olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

– Pelasimme heitä vastaan keväällä hyvän ottelut. Olisimme ihan hyvin voineet kääntää sen pelin voitoksi. Voimme ammentaa tuosta ottelusta hyvää itseluottamusta huomiselle, sanoo Allen.

Interin saldo viidestä viimeisestä ottelusta on kaksi voittoa kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Päävalmentaja Allenin mielestä joukkue ottaa koko ajan askeleita eteenpäin.

– Mielestäni pelimme menee koko ajan parempaan suuntaan. Siirtymiset ja suunnanmuutoksiin reagoiminen oli jo TPS-pelissä parempaa. Tästä on hyvä lähteä kohti huomista, päättää Allen.

Interin terveystilanne on Honka-pelin alla hyvä. Pitkäaikaispotilaista Niko Markkula on aloittanut harjoittelun joukkueen mukana, kuten myös muutaman viikon sivussa ollut Yoonis Muse. Kokoonpanossa kaksikkoa ei kuitenkaan vielä huomenna nähdä.

Veikkausliigan ottelu FC Inter-Esport Honka pelataan tiistaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.