20.10.2018

Otteluennakko: FC Inter – Esport Honka

FC Inter-Esport Honka
Otteluennakko

Joukkueiden väliset kolme edellistä ottelua Veikkausliigassa

2018
FC Inter-Esport Honka 2-3
Esport Honka-FC Inter 2-2

2014
FC Inter-Esport Honka 2-2

FC Inter pelaa Veikkausliigakauden 2018 viimeisen kotiottelun sunnuntai-iltapäivänä Veritas Stadionilla. Vieraaksi otteluun saapuu vielä mitalitaistossa oleva Esport Honka. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 14.30.

Inter ja Honka ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Huhtikuun lopussa Tapiolassa pisteet tasattiin 2-2 -tuloksella, kun taas keskikesällä Turussa Honka vei pisteet mukanaan 2-3 -vierasvoitolla.

Interin ja Hongan ottelut ovat siis tarjonneet tällä kaudella runsaasti maaleja. Kahdessa ottelussa maaliverkko on heilunut peräti yhdeksän kertaa. Päävalmentaja John Allen odottaa myös huomisesta ottelusta viihdyttävää.

– Odotan Honka-pelistä viihdyttävää, kuten aiemminkin tällä kaudella. Kahdessa aikaisemmassa ottelussa on tehty paljon maaleja. Toiveena olisi, että saisimme matsin käännettyä nyt meidän nimiimme. Tavoitteenamme on päättää kausi kotiotteluiden osalta voittoon, toteaa Allen.

Interin edellisestä Veikkausliigaottelusta on aikaa kaksi viikkoa. Joukkue on keskittynyt maaottelutauon aikana harjoitteluun. Allenin mukaan meno treenikentällä on ollut hyvää ja vauhdikasta.

– Joukkue on harjoitellut hyvin koko maajoukkuetauon ajan. Meillä on kaksi ottelua jäljellä kautta ja pelaajista näkee, että he haluavat päättää kauden maksimipistein. Se antaisi meille mahdollisuudet nousta sarjataulukossa vielä kuudenneksi. Se olisi lopulta hyvä päätös tälle kaudelle, sanoo Allen.

Interin terveystilanne otteluun lähdettäessä on hyvä. Allenin mukaan ainoastaan yksi pelaaja on pienen vamman takia sivussa.

– Meillä on lähes koko ryhmä terveenä. Ainoastaan Niilo Mäenpää on sivussa. Pääsemme hyvistä lähtökohdista huomiseen, päättää Allen.

Veikkausliigaottelu FC Inter-Esport Honka pelataan siis huomenna sunnuntaina Veritas Stadionilla alkaen poikkeuksellisesti jo kello 14.30.