27.4.2018

Otteluennakko: Esport Honka-FC Inter

Esport Honka-FC Inter
Otteluennakko

Kolme edellistä joukkueiden välistä ottelua Veikkausliigassa.

2014
FC Inter-FC Honka 2-2
FC Honka-FC Inter 2-1
FC Honka-FC Inter 3-1

FC Inter pelaa lauantaina Veikkausliigaa täksi kaudeksi paluun korkeimmalle sarjatasolle tehneen Esport Hongan vieraana. Ottelu Tapiolan Urheilupuistossa kello 17.00.

Lauantain kotijoukkue Honka on pelannut vasta kolme ottelua tämän kauden Veikkausliigassa. Saldo näistä otteluista on kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Lähtökohdat otteluun eivät ole ihan tasapäiset. Honka pelasi nimittäin edellisen ottelunsa viikko sitten lauantaina, kun taas Inter oli tulessa keskiviikkona HJK:ta vastaan. Tästä huolimatta Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta haluaa tuoda ottelusta pisteet takaisin Turkuun.

– Käytimme paljon sekä henkistä että fyysistä energiaa keskiviikon HJK-ottelussa, kun taas Honka on voinut keskittyä koko viikon tähän otteluun. Tästä huolimatta haluamme tuoda ottelusta kaikki kolme pistettä takaisin Turkuun, sanoo Piccareta.

Inter osoitti keskiviikon HJK-ottelussa taistelutahtoa ja noudatti kurinalaistesti päävalmentaja Piccaretan otteluun luomaa taktiikkaa. Samaa päättäväisyyttä ja kurinalaisuutta Inter-luotsi vaatii pelaajiltaan myös huomenna.

– Haluamme pitää saman asenteen ja päättäväisyyden kentällä kuin HJK-ottelussa, tietäen samalla, että edessä täysin erilainen ottelu. Eri pelaajat ja eri pelisuunnitelma, vaatii Piccareta.

Hongan tavaramerkki on vuosien saatossa ollut pallonhallintaan perustava pelitapa. Tähän joukkue on nojannut myös tällä kaudella. Piccaretalla huomisen kotijoukkueen pelitapa on tiedossa.

– Hongalla on joukkueessa paljon hyvä pelaajia ja hyvin organisoitu pallonhallintaan perustuva pelitapa. Meidän täytyy olla siihen valmiita huomenna, päättää Piccareta.

Interin pelaajatilanne huomiseen otteluun lähdettäessä on hyvä, sillä Piccaretalla on käytössä otteluun Niko Markkulaa lukuun ottamatta koko miehistö.

Veikkausliigaottelu Esport Honka-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Tapiolan Urheilupuistossa kello 17.00.