2.4.2018

Otteluennakko: EIF-FC Inter

FC Inter pelaa Suomen Cupin välierässä kolmen vuoden tuon jälkeen, kun se kohtaa huomenna tiistaina vieraskentällä EIF:n. Ottelu alkaa Tammisaaren Keskuskentällä kello 18.30.

Ottelu piti pelata alun perin maanantaina, mutta Etelä-Suomeen yli kymmenen senttiä lunta tuonut myräkkä pakotti siirtämään ottelun vuorokaudella eteenpäin.

Inter varmisti paikan välierässä voittomalla torstaina kotikentällä Ilveksen puhtaasti 2-0. EIF näytti omaa osaamistaan kaatamalla kotikentällä Hakan niukasti 2-1.

Inter ja EIF pelasivat samassa Suomen Cupin alkulohkossa. Tammikuussa pelatussa keskinäisessä ottelussa Inter oli parempi ja voitti 3-0. Joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccareta muistuttaa kuitenkin, että tuohon otteluun on turha palata.

– Edessä on vaarallinen ottelu meille. Jos kuvittelemme, että EIF on sama joukkue, jonka kohtasimme tammikuussa lohkovaiheen avausottelussa, olemme väärillä jäljillä, korostaa Piccareta.

Piccareta antaa tunnustusta sensaatiomaisesti itsensä välieriin pelanneelle kotijoukkueelle.

– He ovat muuttuneet paljon, eikä heidän pelaaminen välierässä ole sattumaa. Tämän lisäksi heillä on huomenna takanaan fanaattinen kotiyleisö, painottaa Piccareta.

Interin tavoite huomiseen otteluun on selvä. Piccareta haluaa johdattaa joukkueensa toukokuussa pelattavaa loppuotteluun.

– Meillä on otteluun selkeä päämäärä ja meidän pitää saavuttaa se näyttämällä samaa tekemisen laatua, mitkä ovat tuoneet tähän pisteeseen. Nämä ovat yhtenäisyys, joukkuepelaaminen, taistelutahto ja organisoitu pelaaminen. Nämä pitää näkyä meidän pelaamisessa kerta toisensa jälkeen, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa huomenna Niko Markkula, Daniel Kamy, Mika Mäkitalo, Tero Mäntylä, Mikko Kuningas ja Henrik Moisander.

Suomen Cupin ottelu EIF-Inter pelataan tiistai-iltana kello 18.30 Tammisaaren Keskuskentällä.