31.3.2017

Otteluennakko: EIF-FC Inter

Inter pelaa huomenna lauantaina harjoitusottelun yhteistyöseura EIF:aa vastaan Tammisaaren Keskuskentällä. Ottelu alkaa kello 14.30.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen kohtaaminen tällä kaudella. Tammikuussa pelatussa Suomen Cupin ottelussa Inter oli vahvempi murskalukemin 5-0.

Huominen ottelu on tärkeä osa Interin valmistautumista Veikkausliigaan.

– Olemme tehneet hyvin töitä. Nämä viimeiset harjoitusottelut antavat meille hyvän mahdollisuuden pieniin hienosäätöihin pelaamisen suhteen, sanoo Kuqi.

Inter on hävinnyt kaksi viimeistä pelaamaansa ottelua. Näissä otteluissa Inter on ollut pelillisesti otteluissa mukana, mutta se ei riitä päävalmentaja Kuqille.

– Olemme olleet huolimattomia viime otteluissa ja se on maksanut meille tuloksia. Keskittymisen pitää pysyä korkealla koko ottelun, vaatii Kuqi.

Ihan parhaalla miehistöllä Inter ei huomiseen EIF-otteluun pääse. Kokoonpanosta ovat huomenna sivussa pikku kolhujen takia Kalle Kauppi, Arttu Hoskonen, Alan Henrique, Lucas Garcia ja Kosta Manev.

Interin kokoonpano huomiseen otteluun valitaan seuraavista pelaajista.

Jere Koponen, Niko Markkula, Petros Kanakoudis, Ari Nyman, Benjamin Källman, Guy Gnabouyou, Henrik Moisander, Timo Furuholm, Kevin Mombilo, Julien Faubert, Philip Njoku, Mika Mäkitalo, Henri Lehtonen, Njazi Kuqi, Oliver Kangaslahti, Joni Lehto, Oskari Lehtinen ja Floriand Idrizi.

EIF-Inter pelataan siis huomenna lauantaina Tammisaaren keskuskentällä kello 14.30 alkaen.