2.3.2018

Olympiakatsomoon koko kaudeksi vain 59 eurolla

Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mukaan seurassa on jo pidemmän aikaa mietitty Olympiakatsomon avaamista.

– Kartoittamalla kampanjan avulla kiinnostuneiden määrää on tarkoitus tehdä katsomon avaamisesta järkevää. Aikoinaan se suljettiin säästöjen vuoksi, mutta haluamme nyt etsiä mieluummin uusia mahdollisuuksia kuin vain säästöjä.

– Olemme suurella mielenkiinnolla seuranneet esimerkiksi RoPS:n ja PS Kemin onnistuneita kampanjoita ja inspiroituneet siitä selvittämään, olisiko Olympiakatsomon uudelleenavaamiselle tilausta, Mäki perustelee.

Vaikka vähimmäistavoitteena on 800 kausikorttivarausta, niitä voi tehdä koko Olympiakatsomon kapasiteetin osalta vieraskannattajille varattu O-lohko pois lukien.

FC Interin kotiottelut alkavat ryminällä, kun ensimmäisessä pelissä joukkue kohtaa paikallisvastustaja TPS:n ja heti perään vieraaksi saapuu hallitseva mestari HJK. Olympiakausarilla pääsee luonnollisesti näiden huhtikuun huippuotteluiden lisäksi myös kaikkiin 14 muuhun Veikkausliigan kotiotteluun. Olympiakausari tulee edullisemmaksi jo useampaan kuin kolmeen otteluun tulevalle.

Varaa Olympiakausari itsellesi osoitteesta:
https://www.lyyti.in/olympiakausari2018

Ennen varaamista, lue
Olympiakausarin varausehdot

Lue myös:
Olympiakausari-kampanjan usein kysytyt kysymykset


Muutoksia katsomojärjestelyihin

FC Inter tekee tulevalle kaudelle muutoksia katsomojärjestelyihin. Olympiakausikortin lisäksi seura tulee selkiyttämään pääkatsomon rakennetta. A- ja B-lohkojen pubin alapuolelle on tarkoitus avata anniskelukatsomo. Seurakortti- ja perhekatsomo yhdessä Mehukatti -lasten aition kanssa puolestaan siirtyvät pääkatsomon toisessa päässä olevaan F-lohkoon. Kotijoukkueen kannattajakatsomo pysyy A-lohkossa.

Anniskelukatsomo

Alkoholilakiin tulleiden muutosten ansiosta tulevalla kaudella on tavoitteena ulottaa anniskelualue St. Patrick’s Pubista A-lohkon ja osin myös B-lohkon alueelle. Tällöin katsojan olisi mahdollista seurata ottelua juomien kanssa myös katsomon istumapaikoilta.

Seurakorttikatsomo

Seurassa nähdään tärkeänä myös lapsiperheiden, lasten ja nuorten viihtyvyys Veikkausliiga-otteluiden aikana. Tätä silmällä pitäen seuran omien juniorien seurakorttikatsomo siirretään tulevalla kaudella F-lohkoon, jossa on tarkoitus mahdollistaa myös perheen pienemmille sopiva katsomokokemus. Kyseisestä lohkosta nuoret jalkapalloilijanalut voivat myös helposti siirtyä tapaamaan pelaajia otteluiden jälkeen ja keräämään nimikirjoituksia vihkoihinsa. Samalla vieraskannattajien katsomolohko siirtyy pysyvästi Olympiakatsomon kauemman kulman O-lohkoon.

Olympiakatsomo

Suomen upeimman luonnonnurmistadionin Olympiakatsomo on alkujaan rakennettu Helsingin vuonna 1952 isännöimiä kesäolympialaisia varten. Katsomon katsojakapasiteetti on noin 2600, ja kaikki paikat ovat yksittäisiä istumapaikkoja. Silloisella Kupittaan jalkapallostadionilla pelattiin olympialaisten aikana ottelut Unkari – Romania, Brasilia – Alankomaat, Saksa – Egypti ja Tanska – Puola. Olympiakatsomo kuuluu myös suojeltavien rakennusten listaan Turun kaupungin kaavoitusmerkinnöissä.