10.5.2018

Ojala: Unohdetaan Veikkausliiga hetkeksi

FC Inter pelaa lauantaina seurahistorian neljännessä Suomen Cupin finaalissa. Näistä otteluista Inter on onnistunut juhlimaan voittoa kerran, vuonna 2009, jolloin finaalissa kaatui Tampere United 2-1.

Mika Ojala oli tuon TamU-ottelun lisäksi mukana Interin toisessa cup-finaalissa, missä se hävisi 2014 HJK:lle rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tuo ottelu on MO:lla vielä hyvin muistissa.

-Olin 2014 edellisen kerran loppuottelussa ja silloinkin Klubia vastaan. Se peli on vielä muistissa. Siinä pelissä otimme pilkuilla turpaan, eli pahin mahdollinen tapahtui silloin. Nyt meillä on revanssin paikka, kun HJK on jälleen vastassa. Olisihan se hieno jälleen pytty nostaa, sanoo Ojala.

Interin lähtökohdat lauantain otteluun eivät ole pelillisesti parhaat mahdolliset. Painokelvottomin sanoin alkukauden otteluita luonnehtinut Ojala luottaa kuitenkin Interin mahdollisuuksiin.

– Pelit eivät ole lähelläkään sitä, mitä kannattajat ovat meiltä odottaneet. Nyt pitää kuitenkin unohtaa Veikkausliiga hetkeksi. Lauantaina on edessä yksittäinen ottelu, jossa kukaan ei odota meiltä yhtikäs mitään. Me kuitenkin joukkueen ja taustojen kanssa tiedämme ja uskomme, että pystymme voittamaan matsin, luottaa Ojala.

Ojala toivoo lauantain olevan joukkueelle käännekohta kuluvalle kaudelle positiivisessa mielessä.

– Tämä on käännekohtapeli meille, sitä ainakin toivon. Lauantaina kaikki tietävät panokset. Se tarkoittaa, että pitää kynsin ja hampain raataa pytty takaisin Turkuun. Siitä saisimme varmasti hirvittävän lisäbuustin koko kauteen ja samalla se olisi iso asia koko seuralle voitosta saatavan europaikan myötä, myöntää Ojala.

Lisää Ojalan mietteitä mm. siitä, mikä ratkaisee lauantain ottelun Inter TV:n haastattelusta.