24.4.2018

Ojala lupaa taistelevan Interin HJK-peliin

FC Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat keskiviikkona, kun HJK saapuu vieraaksi Veritas Stadionille. Interin edellisessä ottelussa joukkueen ainoan maalin tehnyt Mika Ojala lähtee otteluun luottavaisena. Hänen mielestään kotikenttä antaa ottelussa edun Interille.

– Kotikenttä on selkeä etu meille. HJK pelaa kotiottelut omalla tekonurmellaan ja täällä pallo käyttäytyy eri tavalla. Uskon, että tämä antaa edun meille, sanoo Ojala Inter TV:n haastattelussa.

Ojala korostaa myös, että hyvän tuloksen saamiseksi joukkueen pitää nostaa pelaamisen tasoa merkittävästi kauden kolmesta aikaisemmasta ottelusta.

– Olemme saaneet varsinkin kotikentällä hyviä tuloksia heitä vastaan. HJK:ta vastaan meillä tulee olemaan omat paikkamme, mutta tason pitää nousta paljon aikaisemmista otteluista, korostaa Ojala.

Omien pelien ohella Ojala on ehtinyt seuramaan myös HJK:n edesottamuksia.

– HJK on ollut ärsyttävän varma ja konemainen omassa pelaamisessaan. He kyttäävät ja jauhavat omaa peliään luottaen, että saumat ratkaisuihin tulee. On heillä myös heikkoutensa, mihin meidän täytuu iskeä, toteaa Ojala.

Keskiviikkoiseen otteluun Ojala lupaa kentälle taistelevan Interin.

– Jokaisella meistä jäi varmasti lauantain ottelusta hampaan koloon. Kentällä nähdään varmasti joukkue, joka lyö itsensä likoon 100%. Jos lauantaina ei kentällä nähty taklauksia, niin nyt niitä on luvassa, päättää urallaan 224 Veikkausliigaottelua pelannut Ojala.

Lisää Ojalan mietteitä tulevista otteluista ja mm. vielä TPS-pelistä alta löytyvästä Inter TV:n haastattelusta.

Veikkausliigaottelu Inter-HJK pelataan siis keskiviikkona Veritas Stadionilla kello 18.30.