28.10.2017

Nyman käänsi katseet tulevaan kauteen

FC Interin kausi päättyi kahteen peräkkäiseen tappioon. Ari Nymanin mukaan kunnon latausta kahteen viimeiseen otteluun ei enää löytynyt. Tämä näkyi hyvin lauantaina SJK:lle kärsityssä tappiossa.

– Vähän tuntuu, että sarjapaikan lopullisen varmistumisen jälkeen kunnon latausta loppuihin peleihin on ollut vaikea löytää. Ei tässä kuitenkaan jäädä murehtimaan, vaan käännämme katseet tulevaan kauteen, totesi Nyman pelin jälkeen.

Interillä oli ottelussa omat paikkansa. SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu selvisi lopulta pelistä helpolla. Nymanin mukaan toiminta molempien maalien edessä on ollut joukkueen ongelma tällä kaudella.

– Meillä on ollut vaikeuksia molempien maalien edessä. Niin myös tänään. Tämä peli summasi pahalla tavalla oikeastaan koko kauden, kiteytti Nyman

Inter lähti kauteen kovin odotuksin. Asiat sujuivat keväällä hyvin, mutta sen jälkeen kaikki oli melkoista vuoristorataa. Joukkue ei saanut käännettyä Nymanin mukaan kurssia missään vaiheessa.

– Kausi oli iso pettymys rehellisesti sanottuna. Lähdimme hakemaan mitalisijoja, mutta ajauduimme väärään päähän sarjataulukkoa. Kausi alkoi ihan hyvin, mutta sitten asiat alkoivat tökkiä, emmekä saaneet käännettyä kurssia missään vaiheessa ja kaudesta tuli tietyllä tavalla viime kauden tapainen selviytymistaisto, pohti Nyman.

Kausi päättyi siis tähän iltapäivään ja Veikkausliigan yhdeksänteen sijaan. Nyman käänsi pelin jälkeen jo katseet tulevaan.

– Täytyy saada samanlainen draivi päälle kuin meillä oli alkukaudesta. Meitä oli silloin vaikea voittaa. Se pitää saada sitten lopulta pidettyä koko kauden, jotta pääsemme sinne, minne kuulumme seurana, eli kärkipäähän, valoi Nyman uskoa jo tulevaan.