Neljä Inter-kasvattia debytoinut tämän kauden Veikkausliigaotteluissa

30.5.2016

Vaikka Interin Veikkausliigaottelut hyvän alkukauden jälkeen eivät ole sujuneet ihan kaikkien suunnitelmien mukaan, on joukkueen pelaajistossa tapahtunut paljon positiivisia asioita. Yksi näistä on omien junioreiden vahva esiinmarssi.

Interin Veikkausliigaotteluissa on tällä kaudella esiintynyt kentällä neljä vielä A-juniori-ikäistä omaa kasvattia. Eniten vastuuta nelikosta Markus Blomqvist, Arttu Hoskonen, Tuomas Happonen ja Aati Marttinen on saanut Hoskonen, joka pelannut jo viidessä Veikkausliigaottelussa.

Hoskosen jälkeen minuuttien muodossa eniten peliaikaa on saanut maalivahti Aati Marttinen, joka on vartioinut maalia toistaiseksi kahdessa Veikkausliigaottelussa. Kahdesti kentälle on päässyt myös hyökkääjä Markus Blomqvist, kun taas keskikenttäpelaaja Tuomas Happonen on käynyt kentällä kerran.

Nelikon lisäksi Interin edustusjoukkueen ringissä harjoittelee säännöllisesti myös hyökkääjä Elias Untamala, jonka debyytti lienee myös vain ajan kysymys.

Edellä mainittu nelikko ja EIF:sta täksi kaudeksi Interiin siirtynyt Benjamin Källman saavat siis ikänsä puolesta pelata vielä A-junioreissa. Blomqvist, Hoskonen, Happonen ja Marttinen lienevätkin huomenna mukana A-junioreiden Turun paikallisottelussa TPS:aa vastaan.