13.8.2017

Myös Olympiakatsomo auki SJK-ottelussa

Erityistä

Ennen ottelun alkua kuullaan Maamme-laulu veteraanikuoron esittämänä.

Inter-SJK -pelin otteluisäntänä toimii Sandvik, joka tuo myös koneitaan näytille Veritas Stadionille. Nappaa stadionille saapuessasi selfie Sandvikin koneen kanssa ja voit voittaa itsellesi Sandvikin pienoismallin sekä Interin matsilippuja. Merkkaamalla kuviin tagit
#thebullisback ja #SandvikFCInter olet mukana kisassa. Lisäksi saatat saada kuvasi näkyviin Veritas Stadionin tulostaululle!

Matsiruoka sisältää Suomi 100 -hengessä tällä kertaa karjalanpaistia ja perunamuusia.

Otteluun on myynnissä jo ennakkoon paikkoja myös Olympiakatsomon keskimmäisiin lohkoihin.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Portit aukeavat kello 17.30 ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
www.ticketmaster.fi.

Noudettavaksi ilmoitetut kausikortit ovat noudettavissa lipunmyynnin infoluukulta, joka aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat sekä Olympiakatsomon keskimmäiset lohkot. Interin kannattajien paikat ovat pääkatsomon A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikkoja Olympiakatsomosta. Myös A-lohkon liput ovat ennakkomyynnissä.

Pääkatsomoon on käytössä Blomberginaukion puoleinen pääsisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä katsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Olympiakatsomoon sisäänkäynti on Blomberginaukion puolelta. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola

VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

VIP-ravintolassa ottelussa asiantuntijavieraana on seitsemän Veikkausliigan mestaruutta urallaan voittanut Mathias Lindström.

Tiedustelut ja varaukset: Carita Varjonen, p. 040 5747990, carita.varjonen@fcinter.fi

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää Suomi 100 -hengessä tällä kertaa karjalanpaistia ja perunamuusia, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla porttien aukeamisesta aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Suora lähetys

ISTV esittää kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Mikko Seppälä. Pääset katsomaan otteluita tämän linkin kautta:
www.iltasanomat.fi/extra.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Akkreditointi

Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon takaa lasiovista (ns. pelaajakäytävä). Akkreditointi tapahtuu lehdistötilan ovella järjestyksenvalvojalle, jolta saat kulkuluvan pressikorttia näyttämällä. Mikäli sinulla ei ole pressikorttia, pyydämme akkreditoitumaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen carita.varjonen@fcinter.fi.

Aluekartta

Katsomokartta

Katsomolohkot