5.4.2018

Myös Kolmonen käynnistyy lauantaina

Viime kauden päätteeksi nousua Nelosesta nousseen FC Inter 2:n taival Länsi-Suomen piirin Kolmosessa alkaa lauantaina, kun se kohtaa sarja-avauksessaan Pargas IF:n Paraisilla. Media ennakoi Kolmosen selkeiksi ennakkosuosikeiksi FC Ålandia ja Pallo-Iiroja Raumalta, mutta FC Inter 2 tähyää myös hyville sijoituksille sarjassa.

Inter 2:n vastuuvalmentaja David Moore on luottavainen joukkueeseen ja uskoo joukkueensa olevan positiivinen lisä Kolmosessa.

– Valmistautumisemme on ollut hyvä ja asenne tiimin sisällä on erittäin hyvä. Joukkue on osoittanut olevansa kilpailukykyinen ja uskon sen olevan sitä myös sarjassa, Moore arvelee.

FC Inter 2:n pelaajisto on hieman muuttunut viime kaudesta. Edelliskauden pelaajien lisäksi mukaan on tullut A-junioreista yli-ikäisiksi tulleita pelaajia ja myös muista seuroista on mukaan tullut merkittävä määrä pelaajia. Joukkue tulee käyttämään otteluissaan myös pelaajia seuran A-junioreista, joille halutaan miesten pelejä. Joukkueen valmennuksesta vastaa Mooren lisäksi Mikko Mäkitalo. Huoltajana toimii Olli-Pekka Kankaanpää ja joukkueenjohtaja Juha-Matti Sarjovaara.

Inter 2:n kotiottelut alkavat viikon kuluttua sunnuntaina Yläkentällä klo 19.15 Salon Wilpasta vastaan. Ensi viikon alusta lähtien jalkapallon ystävillä on mahdollisuus ostaa kausikortti kolmeentoista Inter 2:n kotiotteluun, joka maksaa 20 €. Yksittäislippu otteluun maksaa 5 €.