FC Interin B-juniorit voittivat lauantain iltapäivän SM-karsintaottelussa RoPS:n 2-0. Interin joukkue saavutti näin ollen muutaman vuoden jälkeen paikan SM-sarjaan. Ottelun avausjakso oli maaliton siitä huolimatta, että kotijoukkueella oli muutama hyvä maalintekopaikka. Johtuiko hieman tuulen suunnasta, mutta toisella jaksolla peli tasaantui ja myös vierasjoukkue pääsi maalintekopaikkoihin, tosin harvemmin kuin kotijoukkue. Vaarallisimman RoPS:n tilanteen hoiti mallikkaasti jalallaan FC Interin maalivahti Lauri Inkeroinen.

Ottelu käytännössä ratkesi siihen, kun kymmenen minuuttia ennen ottelun päättymistä RoPS:n maalivahti tuli kauas maaliltaan vastaan ja pelasi rangaistusalueen ulkopuolella palloa kädellään. Tilanteessa ottelun erotuomarilla ei ollut muuta tehtävissä kuin näyttää punaista korttia maalivahdille ja niinpä kotijoukkue pääsi pelamaan loppupelin miesylivoimalla.

Vaihdosta sisään tullut Ali Yasin vei kotijoukkueen 1-0 -johtoon ottelun 77. minuutilla ja lopullisen naulan RoPS:n arkkuun laittoi kotijoukkueen kapteeni Muse Yoonis ottelun päätösminuutilla. John Allenin valmentama ryhmä pelasi koko karsintasarjan tasaisesti sarjan suosikkeja vastaan ja näin ollen varmasti ansaitsi paikkansa SM-sarjaan. Oma merkityksensä tässä on varmasti ollut vaativalla päävalmentajalla.

FC Interin B-juniorit pelaavat siis kesällä SM-sarjaa A-junioreiden ohella. FC Inter on Ilveksen ohella ainoa seura, jolla on edustus sekä Veikkausliigassa että A- ja B-nuorten SM-tasolla.