27.7.2018

Mika Ojala keskittyy tällä hetkellä harjoitteluun

Inter pelaavasta kokoonpanosta mm. torstaisesta RoPS-ottelusta sivussa ollut Mika Ojala keskittyy tällä hetkellä pelaamisen sijasta harjoitteluun. Tämä on Interin päävalmentaja John Allenin mukaan tietoinen valinta.

– Mika ei ole viime aikoina ollut kentällä parhaimmillaan. Olemme keskustelleet asiasta koko valmennusjohdon ja Mikan kanssa ja päätyneet siihen tulokseen, että hänen on hyvä keskittyä tällä hetkellä harjoitteluun pelaamisen sijaan, valottaa Allen.

Inter-luotsin mukaan Ojala harjoittelee tällä hetkellä henkilökohtaisen ohjelman mukaan.

– Mikalle on tehty nyt oma henkilökohtainen ohjelma. Hän ei osallistu jokaiseen joukkueharjoitukseen, vaan tekee silloin korvaavia harjoitteita. Näin pyrimme saamaan hänet takaisin paremmassa ja terävämmässä kunnossa, jolloin hän pystyy auttamaan jälleen joukkuetta, toteaa Allen.

Tällä kaudella 17 Veikkausliigaottelussa pelannut Ojala myöntää, että keskittyminen harjoitteluun on tällä hetkellä hyvä asia.

– Henkisesti ja myös fyysisesti minulla tuli seinä vastaan. Olen antanut joukkueen eteen kaikkeni ja vähän enemmänkin, mitä miehestä löytyy. Nyt tuli hetki, milloin piti kuunnella omaa kroppaa ja myös mieltä. Nyt lähdetään rakentamaan pohjalta uutta ja kestävämpää ”Moukkua”, sanoo Ojala.

Ojala jakaa kiitosta valmennusjohdolle ja muille pelaajille, jotka ovat olleet hänen tukenaan viimeisten viikkojen aikana.

– Iso kiitos valmennusjohdolle ja pelaajille, kun ovat olleet tukena ja ymmärtäneet tilanteen. Nyt etenemme päivä kerrallaan kohti parempaa kuntoa, päättää Ojala.