29.11.2019

Mika Ojala ei jatka Interissä kaudella 2020

Hopeamitaleihin päättynyt kausi 2019 jää Mika Ojalan toistaiseksi viimeiseksi kaudeksi sinimustissa. (Kuva: Tero Wester)

 

Mittavan uran Interissä tehnyttä hyökkääjä Mika Ojalaa ei näillä näkymin nähdä sinimustassa paidassa tulevalla kaudella. Pitkien sopimusneuvottelujen päätteeksi sopimusta tulevasta kaudesta ei ole syntynyt.

– Mika on ollut seuralle tärkeä pelaaja vuosia ja siksi on erittäin harmillista, ettemme onnistuneet löytämään yhteisymmärrystä sopimuksen sisällöstä. Mikäli haluamme olla kilpailukykyisiä myös ensi kaudella, meidän on kuitenkin ajateltava joukkuetta kokonaisuutena eikä vain yksilöinä, tekninen johtaja Vesa Mäki kertaa.

Ojala on pelannut Interissä kaikkiaan 272 Veikkausliigan ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 73 maalia. Menestyksekkään uransa aikana 31-vuotias hyökkääjä on voittanut Interissä Suomen mestaruuden 2008 ja Suomen Cupin vuosina 2009 ja 2018. Lisäksi hän on voittanut joukkueessa kolme hopeaa Veikkausliigassa. Ojala on myös valittu kolmesti Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Meriittiensä lisäksi Ojala tunnetaan valoisasta persoonastaan.

– Kiitämme Mikaa erittäin hyvistä vuosista. Mika on antanut seuralle paljon pelaajana, mutta ennen kaikkea myös ihmisenä. Hän on ollut ja tulee yhä olemaan monelle nuorelle palloilijalle loistava esikuva. Toivomme Mikalle hyvää jatkoa ja vielä useita pelivuosia. Toivottavasti näemme hänet sinimustissa vielä jonain päivänä, joko pelaajana tai muussa roolissa, Mäki kiittää koko seuran puolesta.

Kuluvalla viikolla on varmistunut myös Niilo Mäenpään siirto IFK Mariehamniin. Myöskään Albion Ademia ei näillä näkymin nähdä tulevalla kaudella Inter-paidassa.

Kiitos sinimustista vuosista Mika!

 

Lue alta myös Mikan terveiset.


 

”Viime kausi oli kaikella tapaa fantastinen, yksi parhaista vuosista koko elämässäni. Viimeisen pelin ja hopeamitalin jälkeen en olisi ikinä uskonut, että kyseessä olisi viimeinen kauteni FC Interissä.

Olen äärimmäisen kiitollinen kaikesta mitä olen saanut sinimustissa kokea, niin hyvistä kuin huonoistakin hetkistä, ne ovat opettaneet ja kasvattaneet mua pelaajana ja ihmisenä valtavasti.

Kiitos kaikille, joiden kanssa olen saanut pelata ja työskennellä – se on ollut etuoikeus. Kiitos faneille huikeasta matkasta. Ansaitsette kaikkea hyvää ja rakkautta.

Nyt sydän auki kohti uusia mahdollisuuksia.

Rakkaudella,
Mika”