2.9.2019

Mestaruussarjan vastustajat selvillä – otteluohjelma julkaistaan ti 3.9.

Inter ja IFK Mariehamn kohtaavat vielä kertaalleen Veritas Stadionilla tällä kaudella. (Kuva: Tero Wester)

 

Veikkausliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna, kun viimeisen kierroksen ottelut pelattiin lauantaina ja sunnuntaina. Runkosarja päättyi Interin voittoon kahden pisteen erolla tasapisteissä oleviin Kuopion Palloseuraan ja Ilvekseen. Kuopiolaisten ja tamperelaisten lisäksi Inter kohtaa mestaruussarjassa vielä kertaalleen HJK:n, FC Hongan ja IFK Mariehamnin.

Ottelut jatkuvat syyskuun puolessa välissä maaottelutauon jälkeen. Runkosarjan kolme parasta joukkuetta pelaavat mestaruussarjan otteluista kolme kotikentällään ja kaksi vieraissa. Runkosarjan voiton myötä Inter sekä aloittaa pelit että pelaa viimeisen ottelunsa kotona Veritas Stadionilla.

Loppusarjojen otteluohjelma määräytyy runkosarjan sijoitusten perusteella ja alta löydät Interin alustavan loppukauden ohjelman. Pelipäivät ja kellonajat tarkentuvat huomenna tiistaina 3.9., kun Veikkausliiga julkaisee otteluohjelman kokonaisuudessaan.

Interin ottelut mestaruussarjassa:

13.-15.9. FC Inter – IFK Mariehamn
20.-22.9. Ilves – FC Inter
27.-29.9. FC Inter – FC Honka
4.-6.10. HJK – FC Inter
la 19.10. FC Inter – KuPS

Interin kauden 2019 kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös mestaruussarjan otteluissa. Liput Interin mestaruussarjan kotiotteluihin tulevat myyntiin Ticketmasteriin otteluohjelman selvittyä.