Mastokangas loisti U18-maajoukkueessa

Elias Mastokangas pelasi onnistuneet kaksoismaaottelut U18-maajoukkueen riveissä Valko-Venäjää vastaan. Torstaina 2-2 -tasapeliin päättyneessä ottelussa Elias teki molemmat Suomen maalit.

Torstaina vaihdosta ottelun aloittanut Mastokangas tuli kentälle toisen jakson alussa. Hänen tähtihetkensä nähtiin lopulta viimeisen kolmen minuutin aikana, jolloin hän teki kaksi rangaistuspotkumaalia, tuoden Suomen kahden maalin tappiotilanteesta tasoihin.

Valko-Venäjä-ottelut olivat Mastokankaalle siis onnistunut kokonaisuus. Ensimmäisen ottelun kaksi maalisyöttöä sai lisäkseen siis maalit torstain ottelussa.

Inter-väriä oli kentällä myös 2-1 -tappioon päättyneessä U16-maajoukkueen Pohjois-Irlanti-ottelussa. Tegra Mukuna pelasi koko ottelun ja Linus Rönnberg tuli kentälle vaihdosta ottelun lopussa.