Lucas Garcia siirtyy Interiin

13.6.2016

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen alkukauden PK-35 Vantaan riveissä Veikkausliigaa pelanneen Lucas Garcian kanssa. Argentiinalaisen keskikenttäpelaajan ja Interin välinen sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kauden 2017.

Suomessa alun perin Honkaan kesken kauden 2014 saapunut 28-vuotias Garcia pelasi viime kauden ja tämän kauden alun PK-35 Vantaan joukkueessa. Garcia ehti tällä kaudella pelata yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa vantaalaisseurassa ennen kuin osapuolet purkivat sopimuksensa aiemmin tässä kuussa. Argentiinan koillisosasta kotoisin oleva Garcia pelasi ennen Suomeen saapumistaan neljällä kaudella Romanian pääsarjaa joukkueenaan Ceahlaul Piatra Neamt.

Garcia ei voi pelata Veikkausliigaa Interissä ennen elokuun 5. päivä jälleen aukeavaa siirtoikkunaa. Siitä huolimatta Interin valmentaja Jami Wallenius on tyytyväinen hankintaan.

– Lucasin hankinnan myötä meillä on palanen jo ensi kauden joukkueen runkoon. Lucas pystyy pelaamaan molemmissa laidoissa ja on erityisen hyvä liikkumaan pienessä tilassa pallon kanssa. Hän tuo meille myös lisää erikoistilanneosaamista, Wallenius kommentoi.

Garcia on jo aloittanut harjoittelun Interin mukana. Pelipaitaansa hän saa numeron 23.