12.10.2017

Lopun tasoitus lämmitti Furuholmia

Inter taisteli lopun 2-2(0-1) tasoituksen myötä tasapelipisteen torstaina Vaasasta. Inter antoi ottelussa suosiolla pallonhallinnan kotijoukkueelle ja iski vastaan nopeasti. Joukkueen kapteeni Timo Furuholmin mukaan Macoumba Kandjin avausmaali oli juuri sitä.

– Tavoitteena oli lähteä terävästi heidän menetyksistä. Ensimmäinen maali oli juuri sitä, mitä suunnittelimme ennen peliä. Meillä oli muutama vastaava tilanne jo ennen sitä, mutta niistä ei saatu luotua lopulta mitään, kommentoi Furuholm.

Interin puolustusvoittoinen taktiikka toimi Furuholmin mukaan hyvin toisen jakson alkuun asti. Yhtäkkiä vaasalaiset olivat kuitenkin johdossa.

– Uhrasimme oman hyökkäyspelaamiseen siihen, että annettiin Vepsun pitää palloa. Se oli niin kauan kivaa, kun he tekivät kuin tyhjästä kaksi maalia ja menivät johtoon. Taistelimme hienosti, mutta parista huolimattomasta tilanteesta he menivät johtoon, kertasi Furuholm ottelua.

Inter-kapteeni Furuholm oli iloinen joukkueen lopun tasoitusmaalista. Tuollaisia ilonhetkiä ei ole ollut liikaa tällä kaudella.

– Se oli hyvä pallo Lucakselta (Garcia), mistä Philip(Njoku) puski maalin. Meillä oli hetkeä aikaisemmin vastaava tilanne, mistä Guy(Gnabouyou) ei ihan onnistunut. Hienoa, että myös me saimme välillä tehtyä lopussa maalin. Tekee hyvää, näin vaikeana kautena, myönsi Furuholm.