Liput

Otteluliput Veikkausliigaotteluihin

Kaikki katsomot

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista*
Aikuiset 20 € 15 €**
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 5 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 0 € 0 €
Aitiolippu 10 €
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Ticketmasterista ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

** S-Etukortilla 2 €:n lisäalennus ennakkoon ostetuista aikuisten lipuista. S-Etuhintaiset liput ovat myynnissä Turun Osuuskaupan lipunmyyntipisteissä (esim. Turun alueen Prismat).

Alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta heille ei ole varattu katsomosta omaa paikkaa. Mikäli hänelle halutaan varmistaa oma paikka muiden vierestä, tulee lapselle ostaa nuorten lippu. Lippujen hinnat sisältävät Ticketmasterin toimituskulut alkaen 1,50-2,50 €/lippu. Hinnat voimassa FC Interin Veikkausliigan kotiotteluissa kaudella 2019.

Kaikki FC Interin kauden 2019 kausikortit, VIP-kausikortit ja seurakortit ovat voimassa myös mestaruussarjan kotiotteluissa.

 

VIP-Club

Inter VIP-Club -jäsenyys tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. 75 minuuttia ennen ottelua aukeavassa VIP-Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP-Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille – tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.

VIP-kausikortti 980 € + alv 24%

VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%). Lasten (3-12 v.) VIP-lippu 30 €. Alle 3-vuotiaat VIP-ravintolaan ilmaiseksi.

Aitiot

Veritas Stadionin ylimmässä kerroksessa on 23 aitiota, joista on ylivoimainen näkymä kentälle ja kätevä kulkuyhteys stadionin ravintolapalveluiden ääreen. Aitiot ovat käytettävissä sekä otteluiden yhteydessä että niiden ulkopuolella.

Tilaisuuksien ja kokouspäivien järjestäminen aitioissa on joustavaa. Saatte tarvittaessa aition käyttöönne jo pelipäivän aamuna. Päivän kruunaa erinomainen ruoka ja viihdyttävä matsi. Aitiovierailla on käytössään myös ilmainen paikoitusalue. Aitiovuokraan on yhdistettävissä VIP-aitiolippu, jolla seurue ruokailee ennen ottelua stadionin VIP-ravintolassa.

10 henkilön aitio 350 € + alv 24 %
22 henkilön aitio 800 € + alv 24 %

Aitioliput 10 €/hlö
VIP-aitioliput 50 €/hlö (sisältää VIP-ruokailun ja kaksi juomaa)

Kysy lisää ja varaa omasi:

Jyrki Hongisto
p. 0400 158 384
jyrki.hongisto@fcinter.fi


Yleiset ehdot

Oston yhteydessä sinun on hyväksyttävä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.