Liput

Veikkausliiga 2020

Koronavirustilanteen takia Veikkausliigakauden alku siirtyy ja uusi otteluohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Liput FC Interin ensimmäiseen Veikkausliigan kotiotteluun ovat myynnissä jo nyt. Saatavilla on sekä normaaleja ennakkohintaisia lippuja että 20-50 euron hintaisia tukilippuja. Tukilipulla voit tukea Inter-perhettä kerralla enemmän. Kaikki liput oikeuttavat sellaisenaan sisäänpääsyyn kotiavaukseen sitten, kun sen aika koittaa. Pelin ajankohta ja vastustaja selviävät myöhemmin. Tämän hetken tietojen mukaan Veikkausliigakausi 2020 käynnistyy kesäkuussa.

Osta liput tästä

Kaikki katsomot

Hinnat voimassa FC Interin Veikkausliigan runkosarjan kotiotteluissa. Loppusarjojen lippujen hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Portilta / pelipäivänä Tiketistä Ennakkoon Tiketistä*
Aikuiset 20 € 15 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 5 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 0 €
Aitiolippu 10 €
VIP-aitiolippu (sis. VIP-ruokailun) 50 €
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Tiketistä ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

Alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta heille ei ole varattu katsomosta omaa paikkaa. Mikäli hänelle halutaan varmistaa oma paikka muiden vierestä, tulee lapselle ostaa nuorten lippu. Lippujen hinnat sisältävät Tiketin toimituskulut.

Kausikortit Katsojainfo

30-vuotisjuhla

FC Interin 30-vuotista taivalta juhlistetaan 9.5.2020. Rento itajuhla alkaa välittömästi päivän Veikkausliigaottelun jälkeen, n. klo 19. Juhlahumuun ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset kannattajat, kumppanit, toimihenkilöt, entiset ja nykyiset pelaajat, pelaajien vanhemmat sekä muut Inter-henkiset.

Illan aikana tavataan Inter-legendoja vuosien varrelta ja nautitaan sinimustien ystävien seurasta musiikin soidessa. Tarjolla on suolaista syötävää ottelun jälkeistä nälkää helpottamaan. Lippu sisältää myös kaksi juomaa. Liput 25 € / hlö.

Huom! Tapahtuman ajankohta tulee muuttumaan. Ilmoitamme uuden ajankohdan mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä lipun ostaneisiin henkilöihin.

VIP-Club

Inter VIP-Club -jäsenyys tarjoaa täyden palvelun pelinautinnon. VIP-clubilaisena sinulle on varattu lämmitetty ja pehmustettu istuin parhaassa Club-katsomossa. 75 minuuttia ennen ottelua aukeavassa VIP-Clubissa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut. VIP-lippuusi sisältyy ennen ottelua nautittava stadionin oman keittiön valmistama buffet-ateria sekä kaksi juomaa. Puoliajalla on kahvitarjoilu.
Tunnelmallinen ja rauhallinen VIP-Club on hyvä paikka B2B-tilaisuuksille ja -tapaamisille – tai vain futiksesta nauttimiseen parhaissa mahdollisissa puitteissa.

VIP-kausikortti 980 € + alv 24%*
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)
Lasten (3-12 v.) VIP-lippu 30 €.
Alle 3-vuotiaat VIP-ravintolaan ilmaiseksi.

*Voimassa Veikkausliigan FC Interin kotiotteluissa.


Aitiot

Veritas Stadionin ylimmän kerroksen aitioista on ylivoimainen näkymä kentälle ja kätevä kulkuyhteys stadionin ravintolapalveluiden ääreen. Aitiot ovat käytettävissä sekä otteluiden yhteydessä että niiden ulkopuolella.

Tilaisuuksien ja kokouspäivien järjestäminen aitioissa pelipäivän yhteydessä on joustavaa. Saatte tarvittaessa aition käyttöönne jo pelipäivän aamuna. Päivän kruunaa erinomainen ruoka ja viihdyttävä matsi. Aitiovierailla on käytössään myös ilmainen paikoitusalue. Aitiovuokraan on yhdistettävissä VIP-aitiolippu, jolla seurue ruokailee ennen ottelua stadionin VIP-ravintolassa.

Aitiovuokrat Veikkausliigaotteluissa (pl. paikallisottelut Inter-TPS)
10 henkilön aitio 350 € + alv 24 %
22 henkilön aitio 800 € + alv 24 %

Aitiovuokrat Veikkausliigan paikallisotteluissa Inter-TPS
10 henkilön aitio 550 € + alv 24 %
22 henkilön aitio 1000 € + alv 24 %

Aitioliput 10 €/hlö
VIP-aitioliput 50 €/hlö (sisältää VIP-ruokailun)


Varaa omasi

Jyrki Hongisto
p. 0400 158 384
jyrki.hongisto@fcinter.fi


Yleiset ehdot

Oston yhteydessä sinun on hyväksyttävä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.