29.6.2020

Lipunmyynti kauden avausotteluun FC Inter – RoPS to 2.7.

(Kuva: Tero Wester)

 

Liput kauden ensimmäiseen kotiotteluun avataan yleiseen myyntiin tänään maanantaina klo 18.00. Liput tulevat myyntiin sekä Tiketin verkkokauppaan että myyntipisteisiin.

Premium-, Light- ja VIP-kausikorttilaisille sekä seurakorttilaisille on lähetetty erikseen ohjeet lipun lunastamiseksi.

Osta liput

Premium- ja Light-kausikortin tilanneet voivat lunastaa omat lippunsa osoitteesta www.tiketti.fi/tarjous. Kampanjakoodina toimii kausikortista löytyvä 13-numeroinen koodi, jolla saa lunastettua yhden 0 € hintaisen lipun/kausikortti.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Tiketin myyntikanavien kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

  • Aikuiset 15 €** / 20 €
  • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 5 € / 10 €
  • Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
  • Lapset alle 12 v. 1 €

 

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

 

Katso lisätietoa ottelujärjestelyistä