8.1.2017

Kuqi tyytyväinen joukkueen sopimustilanteeseen

Perjantaina joukkueharjoitukset aloittaneen Interin päävalmentaja Shefki Kuqi on tyytyväinen joukkueen sopimustilanteeseen tällä hetkellä. Joukkueen runko on jo kasassa, mutta 2-3 pelaajaa on vielä haussa.

– Olen ihan tyytyväinen meidän sopimustilanteeseen tällä hetkellä. Meillä on periaatteessa joukkueen runko kasassa. Tarvitsemme kuitenkin vielä kahdesta kolmeen pelaajaa vahvistamaan joukkuetta.

Kuqin mukaan uusien pelaajien pitää olla selkeitä vahvistuksia joukkueelle.

– Haluamme hankkia tänne pelaajia, jotka nostavat meidän tasoa ja profiilia. Teemme kaikkemme saadaksemme heidät tänne mahdollisimman nopeasti. Näin pelaajat pääsevät tutustumaan kunnolla toisiinsa ja harjoittelemaan yhdessä ennen kauden alkua, valottaa Kuqi.

Vaikka vahvistuksia on vielä haussa, niin jo joukkueeseen liittyneet pelaajat tuovat Kuqin mukaan tarvittavan lisän Inter-rosteriin.

– Viime kaudelle meillä puuttui joukkueesta ehkä sellainen henkinen johtaja. Uusista pelaajista Furuholm tuo omalla räiskyvällä luonteella juuri tätä johtajuutta joukkueeseen, iloitsee Kuqi.

Interin viime kauden loppu oli melkoista selviytymistaistelua sarjapaikan suhteen. Tämä vaikutti Kuqin mukaan myös pelaajavalintoihin. Tulevalla kaudella hän haluaa antaa seuran omille kasvateille reilun mahdollisuuden näyttää tasonsa.

– Tilanne loppukaudesta oli vain se, että tarvitsimme pisteitä kipeästi ja se pakotti antamaan vastuuta kokeneimmille pelaajille. Meillä on nyt ryhmässä todella lahjakkaita nuoria pelaajia, joille haluan antaa reilun mahdollisuuden näyttää taitonsa. Pelaajien iällä ei ole sinänsä merkitystä, vaan parhaat pääsevät varmasti kentälle, lupaa Kuqi.