26.9.2019

Kupittaalla superlauantai: Interin matsilipulla TUTOn peliin tarjoushintaan

Lauantaina vietetään Kupittaalla todellista urheilun superpäivää, kun ohjelmassa on sekä jännittävä Veikkausliigan mestaruussarjan ottelu FC Inter – FC Honka että heti sen perään alkava TUTOn kauden ensimmäinen Mestiksen kotiottelu TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa.

Veikkausliigan mestaruudesta taisteleva Inter saa lauantain otteluun vieraaksi mitalisijoja tavoittelevan FC Hongan. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla klo 17.00 ja ovet sekä stadionin lipunmyynti avataan klo 16.00.

TUTOn ja Kiekko-Vantaan ottelu on TUTOn tämän kauden kotiavaus ja samalla on luvassa tällä viikolla TUTOn kanssa sopimuksen tehneen Jonne Virtasen debyytti TUTO-paidassa. Mestiksen ottelu alkaa Veritas Stadionin vieressä Marli Areenalla klo 19.00.

TUTO tarjoaa FC Interin päivän matsilippua tai Interin kausikorttia näyttämällä pääsylipun kotiavaukseen 10 eurolla (normaali pääsylipun hinta 20 euroa). Superlauantain lippu on myynnissä vain Marli Areenan lipunmyynnissä lauantaina klo 18.00 alkaen.

Superlauantain molempiin otteluihin odotetaan tavallista enemmän yleisöä. Rajallisten parkkipaikkojen takia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin sekä suosimaan julkisia kulkuneuvoja tai saapumaan paikalle pyörällä tai kävellen.

 Osta liput FC Inter – FC Honka -otteluun

Lue TUTOn uutinen aiheesta täältä.