25.5.2019

KOLMONEN: Sunnuntaina Inter-Wilpas

(Kuva: Risto Nummela)

 

Interin reservijoukkueen taival kolmosessa jatkuu sunnuntaina Yläkentällä kello 17.45 alkaen kun joukkue saa vieraakseen Salon Wilppaan.

Wilpas majailee sarjataulukon kakkossijalla seitsemän pelatun ottelun jälkeen. Joukkue aloitti kauden 0-1 kotitappiolla ÅIFK:ta vastaan. Tämän jälkeen tilille tuli viisi peräkkäistä voittoa kunnes viime kierroksella kotikentällä saavutettiin vaivoin 2-2 tasapeli Someron Voimaa vastaan. Salolaisilla on kasassa 16 pistettä, maalieron ollessa 19-6.

Inter on pelannut ottelun salolaisia vähemmän ja on taulukossa viidellä pisteellään kolmanneksi viimeisenä.

Tilanne voisi olla toisin, tasapelit Ahvenanmaalaisjoukkueita vastaan ovat todella harmittavia ja ovat verottaneet saldoa neljän pisteen edestä, täysin turhaan. Interin maaliero on 10-15. Edellisessä pelissä  Inter hävisi sarjajohtaja Peimari Unitedille vieraskentällä 0-3.

Salon Wilpas on vastustajana tuntematon Interin valmentaja Erol Atesille. Tämän kauden Wilppaasta Atesilla ei ole kuin hieman hajanaista tietoa.

– Viimeistään ensimmäisen puoliajan jälkeen sunnuntaina tiedämme, miten Wilpas pelaa, Ates veistelee.

Inter on kuluneella viikolla harjoitellut ja valmistautunut hyvin sunnuntain otteluun. Tiedossa on, että kokoonpanossa tulee jälleen esiintymään pari pelaajaa edustuksen riveistä. Keitä he ovat? Se asia selviää edustuksen lauantaisen HIFK-ottelun jälkeen.

– Oli kokoonpanossa kuka tahansa, niin varmaa on, että Wilppaan kukistaminen on tavoitteena. Me haluamme voittaa, Erol Ates vannoo.