Kolmonen: Reservijoukkueelle täysi pistepotti

Inter teki onnistuneen retken Ahvenanmaalle, ottaen kolme pistettä mukaansa kotijoukkue Jomala IK:n nenän edestä 2-5 (0 4) -tulokseen päättyneessä ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla Inter pelasi juuri sitä peliä, mihin valmennus on tähdännyt. Vastustajalle ei jätetty mitään mahdollisuutta ja tulostaululla loistikin 0-4 -lukemat tauolle siirryttäessä. Lähes täydellisesti sujuneen puoliajan ja jakson viime minuuteilla tehtyjen kahden maalin jälkeen pelaajille pujahti liiallinen hyvänolontunne ja täten toisesta puoliajasta tehtiinkin itselle vaikea.

Kotijoukkue Jomala IK hallitsikin suurinta osaa toisesta puoliajasta. Jomalan hyvästä otteesta huolimatta Interin Emil Peltonen siirsi vierailijat jo 5-0 johtoon, kun ottelua oli pelattu 55 minuuttia. Inter sai pidettyä Jomalan maaleitta aina ottelun 77. minuutille asti.

Muutamaa minuuttia myöhemmin kotijoukkue viimeisteli vielä toisenkin maalin. Kavennusmaalien jälkeen Inter sai pelistä paremman otteen ja loppu pelistä pelattiin tasaisissa merkeissä. Ottelun kaikki maalit olikin nähty ja Inter sai jatkoa loistaville tuloksilleen 5-2 voitolla.

Interin seuraava ottelu Urheilupuiston Yläkentällä keskiviikkona 24.7.19 klo 19.00 Someron Voimaa vastaan