7.6.2019

KOLMONEN: Lauantaina FC Inter – ToVe

Kuva: Nina Forsten-Lindman

Tiivis ottelutahti jatkuu Länsi-Suomen kolmosessa. Lauantaina sarjakutonen Inter kohtaa sarjassa seitsemäntenä olevan porilaisen Toejoen Veikot. ToVe on pelannut kahdeksan ottelua, joista saaliina on 11 pistettä kolmella voitolla, kahdella tasapelillä ja kolmella tappiolla. Maaliero on 14-12. Viimeksi ToVe pelasi viikko sitten kotikentällä voittaen Someron Voiman numeroin 4-2.

Inter on löytänyt hyvän pelivireen. Tiistaina kotikentällä pisteet tasattiin 1-1 tuloksella PIF:n kanssa, ottelussa joka tilanteisiin nähden olisi pitänyt voittaa. Sitä ennen napattiin kaksi komeaa voittoa. Pisteitä Interillä on 12 yhdeksän pelatun ottelun jälkeen.

Tiistainen peli toi mukanaan jonkin verran Jobin postia Interin valmennukselle. Muutama pelaaja sai sen verran kolhuja pelissä, että lauantain peli jää väliin. Tämän lisäksi joukkueessa on myös sairaustapauksia, jotka luonnollisesti estävät pelaamisen. Hyvänä tietona puolestaan tulee, että Emil Peltonen on tekemässä paluuta loukkaantumisen jälkeen, joskaan hän ei tässä ottelussa vielä pelaa. Lauantaina Inter saa kokoonpanoonsa luultavasti korkeintaan kaksi pelaajaa edustuksen ringistä.

Valmentaja Erol Ates kertoo ToVe:n olevan sinnikäs joukkue, joka tappelee kovasti kaikissa tilanteissa.

– Varmaa on, että ottelusta tulee vaikea. Meidän on pakko tehdä parhaamme, mikäli haluamme saada pisteet kotiin, Ates kommentoi.

Interin reservijoukkue kohtaa Toejoen Veikot lauantaina 8.6. kello 14.30 Yläkentällä.