KOLMONEN: Kausi paketoidaan lauantaina

(Kuva: Risto Nummela)

FC Interin reservijoukkue pelaa nousujohteisen kautensa viimeisen ottelun lauantaina Yläkentällä. Vastustajaksi kello 16.00 alkavaan otteluun asettuu sarjajumbo Raision Futis.

Kausi on ollut pitkä ja pelaajat ovat kovan rasituksen alla harventuneet loppua kohden. Viimeisissä peleissä Interin vaihtopenkillä on ollut harvakseltaan pelaajia. Viimeiseen rutistukseen sinimusta armeija saanee kaikki kynnelle kykenevät soturinsa.

Edellisellä kierroksella Inter kohtasi taulukon alakerrasta Jyrkkälän Tykit. Tuon ottelun Inter voitti puhtaasti 4-0 (3-0). Ottelun avausjaksolla Emil Peltonen tehtaili aidon hattutempun tekemällä joukkueen kaikki kolme maalia. Ottelun loppulukemat 4-0 viimeisteli keskikentän nuori työmyyrä Roope Kantola.

Joukkueiden tasoero oli selvä, eikä peli tarjonnut paikalla olijoille maailmaa mullistavia elämyksiä.

Valmentaja Erol Ates oli harvasanainen todeten, että ottelun ensimmäistä 20 minuuttia lukuun ottamatta peli ei ollut sitä mitä haluttiin ja että asiat tehtiin aivan liian vaikeiksi. Voitto joka tapauksessa otettiin ja siihen ollaan tyytyväisiä.

-Peli olisi voinut olla parempi. Hyvän alun jälkeen peli meni yksinyrittämiseksi kun nähtiin että kentällä on tilaa ja aikaa tehdä lähes mitä tahansa. Palloon otettiin aivan liikaa kosketuksia. Tauolla yritimme pureutua asiaan, mutta toinen jakso meni pelkäksi kävelyksi, Erol Ates huokaili.

Lauantaina vastustajaksi tulee sarjajumbo ja jo aikaisemmin putoamaan tuomittu RaiFu. Edellisellä kierroksella sarjan voittanut ja kakkoseen noussut PIF kävi Raisiossa voittamassa 1-7. Lopputulos kuvaa hyvin sen ottelun tapahtumat.

Riittääkö joukkueilla vielä lauantaina virtaa? Interillä on ottelussa panoksena mahdollinen kakkossija, joka voi talven tullessa vielä osoittautua arvokkaaksi. Interin edellä sarjataulukossa ovat PIF:n lisäksi kakkonen Peimari Utd (52p) sekä FC Åland (51p). Viimeisen kierroksen peli Sauvossa on Peimari vastaan Åland. Mikäli ottelu päättyy tasan ja Inter (50p) voittaa omansa, on Interin loppusijoitus toinen.