KOLMONEN: Interin tappio huutava vääryys

Interin reservijoukkue pelasi kauden ensimmäisen vieraspelinsä kolmosessa, Someron Voimaa vastaan. Inter hallitsi ottelua suvereenisti, mutta hävisi 1-0 (0-0).

Jos Inter oli kohmeessa kauden avausottelun alkuhetkillä, niin siitä oli taatusti otettu opiksi valmistautumisessa otteluun Someron Voimaa vastaan. Inter laittoi pelin hyrskyn myrskyn heti alkuvihellyksen soitua. Ensimmäisen todella vaarallisen maalipaikkansa Inter loi jo 15 sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana Inter olisi voinut paikoistaan karata neljän maalin johtoon. Tehottomuus viimeistelyssä muodostui Interin peikoksi tässä ottelussa.

-Olimme niin paljon parempia kun vastustajamme tässä ottelussa. Pidimme ja kierrätimme palloa hyvin, pääsimme boksiin sisälle, mutta emme osuneet edes tyhjän maalin edestä, valmennusvastuun kantanut Jani Mäenpää harmitteli

Hyvää pelissä oli, että pelaajat olivat sitoutuneita pelisuunnitelmaan toimien täysin sen mukaan. Maalilla esiintyi 16-vuotias lupaus, Markus Takkinen, ensimmäisessä tämän tason pelissään. Takkisen toiminta oli rauhallisen varmaa, josta valmentaja Mäenpää antoi nuorukaiselle erityismaininnan.

Peli jatkui myös toisella jaksolla Interin komennossa. Kotijoukkue SoVo kuitenkin laski linjansa alas mikä kapealla ja lyhyellä kentällä vei Interiltä tilaa hyökkäyspäässä. Tämä osaltaan vaikeutti Interin etenemistä kentän viimeisellä kolmanneksella. Someron Voima puolestaan onnistui luomaan omat paikkansa erikoistilanteista, joissa joukkue oli hyvä. Maalinsa SoVo onnistui tekemään kymmenisen minuuttia ennen loppua, Digha John Georgen toimesta.

-Tulokseen olen todella pettynyt! Olimme tehottomia mutta kenttätapahtumissa muuten täysin ylivoimaisia. Poikien peliesitykseen olen hyvin tyytyväinen, kaikki toimi pelisuunnitelman mukaan, mitään emme tekisi toisin. Tämä kuulostaa rajulta, mutta lopputulos on huutava vääryys, Jani Mäenpää tuskaili.