10.8.2020

Kolmonen: Interin reservit jatkoivat voittojen tiellä

Interin reservijoukkue nappasi vierasottelusta kolme pistettä mukaansa ja venytti voittoputkeaan jo neljän ottelun mittaiseksi (Kuva: Pia Kankare)

 

FC Interin reservijoukkue matkusti lauantaina Toejoen Veikkojen vieraaksi. Kolmosen kamppailu päättyi Interin selvään 4-0 voittoon. Reservit liitävät nyt jo neljän ottelun voittoputkessa.

Inter aloitti ottelun hallinnan heti ensiminuuteista alkaen. Vierasjoukkue piti palloa itsellään selvästi ToVea enemmän ja hyökkäsi aktiivisesti. Avausmaalia ei tarvinnut kauaa odottaa, sillä Interin reservijoukkueen Aftab Hushyar vei vierailijat johtoon jo 12. minuutin pelin jälkeen.

Johtomaalin jälkeen Inter jatkoi painostusta ja maalipaikkojakin syntyi. Inter oli läpi ottelun parempi joukkue kentällä ja vahva prässääminen vaikeutti kotijoukkueen peliä. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäisellä puoliajalla enempää nähty ja tauolle siirryttiin vieraiden johdossa maalein 0-1.

Toinen puoliaika sujui pitkälti samoissa kuin ensimmäinenkin. Inter hallitsi palloa ja rakensi jatkuvasti hyökkäyksiä. Ottelun toista osumaa jouduttiin odottamaan melko pitkään, kunnes pirteästi vaihdosta sisään tullut Elias Bettahar iski vapauttavan 0-2 maalin 62. peliminuutin jälkeen.

Interin reservit kaunistelivat vielä loppulukemia viimeisen kymmenminuuttisen aikana, kun ensin Lauri Vasa vei joukkueensa jo 0-3 johtoon ja tästä hetkeä myöhemmin Markus Arsalo naulasi hienon hyökkäyksen päätteeksi lukemiksi 0-4. Näihin lukemiin ottelu myös vihellettiin päättyneeksi.

Voitto oli Interin reservijoukkueelle jo neljäs putkeen. Voitolla joukkue on nyt sarjassa kolmannella sijalla, yhden pisteen sarjakärki FC Ålandia ja toisena olevaa Maskun Palloseuraa perässä. Interin pelit Kolmosessa jatkuvat keskiviikkona 12.8. kotiottelulla Salon Wilpasta vastaan.


TOVE – FC Inter 2 0-4 (0-1)
0-1 Hushyar Aftab 12′
0-2 Elias Bettahar 62′
0-3 Lauri Vasa 82′
0-4 Markus Arsalo 89′

Seuraava ottelu:
FC Inter 2 – Wilpas 12.8.2020 klo 19.15 | Kupittaa 2