KOLMONEN: Interin reservit hävisi sarjakärjelle

Kauden avausvoitto alla Interin reservijoukkue matkasi eilen lauantaina Peimari Unitedin vieraaksi voitonnälkäisinä. Inter taisteli, mutta sarjajohtaja Peimari osoittautui liian vahvaksi ja voitti ottelun 3-0 (2-0).

Peimari oli vahva ennen kaikkea kummankin puoliajan alussa. Ottelun avausmaali syntyi jo 5. minuutilla, Interin epäonnistuttua oman hyökkäyksensä rakentelussa ja Peimarin iskiessä vastaan, päättäen hyökkäyksen komealla yläkulmalaukauksella. 2-0 osuma syntyi samaten Interin virheestä, tällä kertaa pallo pomppi onnekkaasti loppuun asti Peimarin toivomalla tavalla.

Ottelun loppulukemat sinetöityi heti toisen puoliajan alussa, pelikellon tikittäessä 48. minuuttia. Tämän jälkeen tarkasti puolustanut Peimari piti Interin loitolla eikä myöskään saanut hyökkäyspäässä vaarallisuuksia aikaan.

Valmentaja Erol Ates harmitteli Peimarin tekemiä maaleja avausjaksolla. Molemmat maalit syntyivät Interin virheistä. Atesin mukaan myös Inter onnistui luomaan omat paikkansa, mutta yritykset tyrehtyivät siihen, että palloa siirreltiin boksissa liian kauan laukomisen sijaan. Ates kertoi Peimarin puolustaneen läpi ottelun hyvin kurinalaisesti ja ehtineen blokkaamaan kaikki Interin laukaisuyritykset.

-Kyllä me hävisimme tämän ottelun ennen kaikkea tehottomuuteemme vastustajan boksissa, Erol Ates veti ottelun yhteen.

Seuraavassa kolmosen ottelussa Inter kohtaa toisen kärkijoukkueen, Wilppaan, ensi viikon sunnuntaina 26.5. Yläkentällä kello 17 45.

Interin reservit pelaa P20 Ykköstä huomenna maanantaina Kupittaa 5:llä, kello 19.15, vastustajanaan TPV.