19.7.2019

Kolmonen: Interin ottelut jatkuvat tauon jälkeen Ahvenanmaalla

FC Inter ja Jomala IK kohtasivat edellisen kerran huhtikuussa Turussa. (Kuva: Risto Nummela)


Kolmonen: Jomala IK – FC Inter la 20.7.2019 klo 16.00

Interin reservijoukkue palaa Kolmosen osalta tositoimiin lähes neljän viikon kesätauon jälkeen. Viidentenä sarjassa oleva Inter matkustaa Ahvenanmaalle lauantaina 20.7.19. Ennen kesätaukoa seitsemän tappiottoman pelin putkessa ollut joukkue hakee jatkoa erinomaisille otteilleen sarjassa kymmenentenä olevan Jomala IK.n vieraana.

Kolmosen Länsi-Suomen lohkossa Inter on pelannut kaksinkertaisessa sarjassa kerran jokaista joukkuetta vastaan. Se on voittanut otteluistaan seitsemän, tasapelejä ja tappion karvasta kalkkia on nielty kumpaakin kolmesti. Yksi tasapeleistä pelattiin sarjan avauskierroksella juuri nyt kohdattavaa JIK:ta vastaan harmittavalla viime sekunnin 3-3 -tasoitusmaalilla.

Vaikka lauantain vastustaja on juuri putoamisviivan yläpuolella, on se kotinurmellaan kuitenkin vahvimmillaan, sillä viimeisin tappio Jomalalla on kotipeleistään toukokuun alkupuolelta. Ottelu alkaa Vikingvallen nurmella klo 16.00. Ottelun kulkua voi seurata osoitteessa https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1206904