12.8.2019

Kesäjuhlassa huutokaupataan ainutlaatuisia europelipaitoja

 

FC Interin kesäjuhlaa vietetään Veritas Stadionilla perjantaina 23. elokuuta. Juhlaan ovat tervetulleita niin kaikki Inter-junioreiden vanhemmat, toimihenkilöt, yhteistyökumppanit ja kannattajat kuin naapurit, sukulaiset ja ystävätkin. Illan hyväntekeväisyysotteluun on myös Inter-junioreilla vapaa pääsy, mutta ottelun jälkeen tapahtuma on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Lue lisää kesäjuhlasta täältä tai facebook-tapahtumasta.

Illan aikana järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä Interin junioreiden tukirahastoon. Huutokaupattavana on mm. ainutlaatuisia europelipaitoja.

Interin koti- ja vieraspelipaidat Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen ottelujen tiedoilla sekä edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla:

 

Eurooppa-liigan vastustajajoukkue Brøndby IF:n riveissä pelaavan Huuhkajatoppari Paulus Arajuuren pelipaita nimikirjoituksella:

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäiltaa hyvässä seurassa, hyvästä ruoasta ja musiikista nauttien. Samalla tuemme yhdessä Interin junioreita niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus harrastaa taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

 Osta liput kesäjuhlaan