19.8.2019

Kesäjuhlan hyväntekeväisyysottelussa Inter-legendat kohtaavat seuran nuoret lupaukset

Severi Paajanen on yksi Inter-legendoista, joka nähdään perjantaina Veritas Stadionilla pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa. Kuva FC Inter – IFK Mariehamn -ottelusta 13.9.2014. (Kuva: Juha Tamminen).

 

Interin perjantaina järjestettävässä kesäjuhlassa pelataan ennennäkemätön hyväntekeväisyysottelu, jossa vastakkain asettuvat Inter-legendat sekä Nousevat tähdet. Ottelu pelataan Veritas Stadionin nurmella pe 23.8. klo 17.00 alkaen.

Osa legendoista on nähty Interin edustusjoukkueessa vielä viime vuosinakin, mutta osalla heistä on peleistä sinimustassa paidassa ehtinyt vierähtää jo useampi vuosi. Mukana on myös edustusjoukkueen taustoissa vaikuttaneita henkilöitä ja osa legendoista on tehnyt uraa Interissä pelaamisen lisäksi valmentajan roolissa. Legendojen joukkuetta luotsaamassa ovat Matti Raho ja Hannu Paatelo.

Nousevat tähdet -joukkue puolestaan on koottu pääosin seuran nykyisistä akatemiapelaajista. Lisäksi mukana on muutamia muita lahjakkaita junioreita. Nousevien tähtien joukkueen valmentajina ottelussa toimivat Erol Ates ja Kalle Parviainen.

Katso joukkueiden kokoonpanot alta.

Legendat Nousevat Tähdet
Joni Aho Mohammed Al Bermanei
Magnus Bahne Mohammed Bakkar
Jani Keula Yesseer Barbata
Janne Lehtinen Lukas Eloranta
Henri Lehtonen Jan Heinonen
Petri Lehtonen Lauri Hulkkonen
Mathias Lindström Milo Kallio
Jani Mäenpää Roope Kantola
Ville Nikkari Anssi Lehtonen
Ari Nyman Aatu Leinonen
Janne Oinas Tegra Mukuna
Severi Paajanen Luka Nuorela
Jyrki Rovio Emil Peltonen
Arto Wallenius Linus Rönnberg
Jami Wallenius Niilo Stenblom
Janne Virtanen Roope Vuori
Jasper Yrjas

(Muutokset joukkueiden kokoonpanoissa mahdollisia)

Hyväntekeväisyysotteluun ovat tervetulleita kaikenikäiset Inter-perheen jäsenet. Otteluun on vapaa pääsy, mutta ovella on mahdollisuus maksaa vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, joka ohjataan suoraan Interin junioreiden tukirahastoon.

Ottelun jälkeen kesäjuhlan ohjelma jatkuu Veritas Stadionilla ja sisäänpääsy edellyttää lipun ostamista sekä täysi-ikäisyyttä. Liput ovat myynnissä vielä tänään maanantaina. Lipun hintaan (30 €) sisältyy koko illan ohjelma sekä alkumalja ja ruokailu. Lisäksi osa lippujen hinnasta ohjataan Interin junioreiden hyväksi.

 Osta liput kesäjuhlaan

 Lue lisää kesäjuhlasta