Kannattajatoiminta

Tule mukaan kannattajatoimintaan!

Interin kannattaja voi olla kuka tahansa, jonka sydän sykkii sinimustille, erillistä rekisteröitymistä ei vaadita. Inter järjestää säännöllisesti kannattajatilaisuuksia, joista tiedotetaan Interin kausikorttilaisille, kannattajakirjeen tilanneille sekä kannattajaryhmien jäsenille. Etkö vielä saa kannattajakirjettä?
Tilaa se tästä!

FC Interillä on myös kaksi kannattajaryhmää, Ultraboyz ja Armada. Kannattajaryhmät järjestävät tapahtumia ja yhteisiä matkoja vierasotteluihin. Kannattajaryhmätoiminnasta vastaavat kannattajaryhmien yhteyshenkilöt eli SLO:t.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA edellyttää, että jokaisella sen alaisuudessa toimivassa kilpasarjassa pelaavalla seuralla on nimettynä kannattajien yhteyshenkilö eli Supporter Liaison Officer (SLO).

SLO:t toimivat linkkeinä seuran ja kannattajien välillä edistämässä tiedonkulkua seuralta kannattajille ja kannattajilta seuralle sekä kehittävät FC Interin ja kannattajien välistä yhteistoimintaa yhdessä seuran kanssa. SLO:t toimivat myös yhteyshenkilöinä viranomaisten ja Veikkausliigaseurojen turvahenkilöstön kanssa.

FC Interin kannattajaryhmien SLO:t Jarmo Koivula ja Juha Vesterlund toimivat kaikkien seuran kannattajien yhteyshenkilöinä ja heiltä saa tietoa kannattajaryhmistä, kannattajaryhmien järjestämistä vieraspelimatkoista ja kaikesta yhteistoiminnasta seuran ja kannattajien välillä.

Tule mukaan kannattajaryhmätoimintaan ottamalla yhteyttä:

Jarmo Koivula
Ultraboyz
slo@ultraboyz.net

Juha Vesterlund
Armada
slo.armada@gmail.com