FC Inter Turku pelaa kotiottelunsa Turun Kupittaalla sijaitsevalla Veritas Stadionilla. Veritas Stadion koostuu neljästä katsomosta, joiden yhteenlaskettu katsomokapasiteetti on n. 8900 katsomopaikkaa. Tervetuloa Suomen hienoimmalla jalkapallostadionille!

 

Saapuminen stadionille

Stadion sijaitsee Turun Kupittaan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Stadionille pääsee kauppatorilta Turun joukkoliikenteen Fölin busseilla nro 9, 13, 61, 700, 801. Kupittaan rautatieasema sijaitsee 1,5 km päässä Kupittaan puiston toisella laidalla. Stadionille on lisäksi erinomaiset kävely- ja pyöräily-yhteydet. Ottelutapahtuman pysäköinti tapahtuu Blomberginaukion parkkipaikoille, sekä Kupittaan puistoaluetta ympäröiville parkkipaikoille. Stadionin pääkatsomon takana oleva hiekkakenttä (KUP3) on käytössä vielä huhtikuun otteluissa, mutta myöhemmin kaudella 2024 kenttää ei ole käytettävissä parkkipaikkana.

Esteetön kulku ottelutapahtumiin

Pääkatsomossa on esteetön kulku katsomopaikoille (F-katsomo) pääkatsomon koillis-kulmalta (ns. Liikuntapalvelukeskukse kulma, vastapäätä lipunmyyntikioskia).

koe kentän fiilikset alusta loppuun

Kaudella 2024 on tarjolla tuoretta tunnetta kentän pinnasta ennen ja jälkeen ottelun. Kentänlaitajuontaja haastattelee kentän pinnassa kotijoukkueen pelaajaa ennen ottelua, sekä saattaa napata myös katsomosta nopeita kommentteja. Myös Jälkipelit kuullaan koko stadionilla heti ottelun päättymisen jälkeen, kun kentänlaitajuontaja antaa puheenvuoron ottelussa pelanneelle kotijoukkueen pelaajalle tuoreeltaan kentän pinnasta. Jälkipelien jälkeen joukkue kiittää katsojia, ja Airfi-junnukatsomossa on mahdollisuus pyytää yhteiskuvia ja nimikirjoituksia pelaajien kanssa.

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMiSSA

 • Pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalta löytyy puuhaa ja kasvomaalausta perheen pienimmille stadionin sisäänkäynnin avauksesta lähtien.
 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä suositellaan korttimaksua.
 • Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Tiketistä, sillä stadionin lipunmyynnissä voi olla ruuhkaa.

 

 • Otteluissa on käytössä paikkoja pääkatsomosta ja Itäpäädystä. Vieraskannattajien sijoittelu kerrotaan ottelukohtaisen katsojainfon yhteydessä.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta. Itäpäädyssä anniskelukatsomo sijaitsee Olympiakatsomon puoleisessa päädyssä.
 • Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa ja Itäpäädyn myyntikontissa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

 • Otteluihin on myynnissä paikkoja pääkatsomosta ja Itäpäädystä.
 • Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä, Itäpäätyyn pääkatsomon puoleiselta kulmalta.
 • Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa, sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä tauon jälkiruokatarjoilu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat. Haastateltavan henkilön löydät ottelukohtaisesta katsojainfosta.

Liput kotiotteluihin tästä.

 

Sivu päivitetty 10.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit