TULE MUKAAN KANNATTAJATOIMINTAAN!

FC Interissä uskotaan jalkapallon voimaan ylittää rajoja ja yhdistää ihmisiä.  Seura haluaa erottua monimuotoisuudellaan ja avoimuudellaan, ja kutsuu tervetulleeksi kenet tahansa riippumatta kannattajan taustasta. Yhteisöllisyys Interissä ei kysy syntymäpaikkaa. Sinimustia värejä tunnustamalla kuka tahansa pystyy tuntemaan ylpeyttä kotikaupungistaan.

Interin kannattaja voi olla kuka tahansa, jonka sydän sykkii sinimustille, erillistä rekisteröitymistä ei vaadita. Inter järjestää säännöllisesti kannattajatilaisuuksia, joista tiedotetaan Interin kausikorttilaisille, uutiskirjeen tilanneille sekä kannattajaryhmien jäsenille.

INTERIN KANNATTAJATOIMINTA

Interin järjestäytynyt kannattajatoiminta juontaa juurensa 1990-luvulle saakka. Jokivarren ylpeyttä on kannustanut vuodesta 1999 saakka kannattajaryhmä Ultraboyz, joka sijoittuu Interin kotiotteluissa Veritas Stadionin pääkatsomon A-lohkoon.

Äänekkäämpi kannattajatoiminta on sijoittunut Interin kotiotteluissa Veritas Stadionin uuteen Itäpäätyyn, Itäpääty Turku -banderollin taakse. Päädyssä nähdään kauden mittaan Suomen parhaita tifoja, ja kannatuslaulut ja rumpu pitävät juhlat käynnissä koko ottelun ajan.

Tervetuloa uuteen Itäpäätyyn kokemaan Suomen paras ottelutunnelma!

FC Inter sitoutuu seurana identiteettinsä ja arvojensa myötä kehittämään ja mahdollistamaan suomalaisen kannattajakulttuuriin kasvua ja olosuhteita.

KAIKILLE AVOIN ITÄPÄÄTY

Koska Interin juuret seurana on myös pienen 1990-luvulla pienen poikaporukan ennakkoluulottomassa ideassa, haluaa Inter seurana mahdollistaa myös nuorimmille katsojilleen joukkueen kannattamiseen liittyvät riemut ja tunteet.
Tutustu Interin historiaan tästä. 

Itäpääty-katsomon pääkatsomon puoleiseen lohkoon ovat kaikenikäiset kannattajat tervetulleita tunnustamaan Interin värejä. Tämä alue sijaitsee lähellä Itäpäädyn anniskelukatsomoa, johon äänekkäin kannattajatoiminta on sijoittunut.  Varmistaakseen suomalaisen jalkapallokulttuurin tulevien sukupolvien kasvun seuran arvojen mukaisesti, ova seura ja “Interin Kannattajat Ry” sitoutuneet yhdessä laatimiinsa “Turvallisen tilan käytäntöihin” Itäpäädyn katsomossa. Lisätietoja kannattajatoiminnasta Itäpäädyn SLO:lta.

 

SLO:T JA VIRANOMAISYHTEISTYÖ

Euroopan jalkapalloliitto UEFA edellyttää, että jokaisella sen alaisuudessa toimivassa kilpasarjassa pelaavalla seuralla on nimettynä kannattajien yhteyshenkilö eli Supporter Liaison Officer (SLO).

SLO:t toimivat linkkeinä seuran ja kannattajien välillä edistämässä tiedonkulkua seuralta kannattajille ja kannattajilta seuralle sekä kehittävät FC Interin ja kannattajien välistä yhteistoimintaa yhdessä seuran kanssa.

SLO:t toimivat myös yhteyshenkilöinä viranomaisten ja Veikkausliigaseurojen turvahenkilöstön kanssa. FC Interin kannattajaryhmien SLO:t Jarmo Koivula ja Aino Ylinen toimivat kannattajien yhteyshenkilöinä, ja heiltä saa tietoa kannattajaryhmistä, ryhmien järjestämistä vieraspelimatkoista ja kaikesta yhteistoiminnasta seuran ja kannattajien välillä.

FC Interillä on lisäksi kaikille avoin kannattajayhdistys Interin kannattajat ry, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jalkapallon kannatuskulttuuria ja lisätä suomalaisen jalkapallon yhteisöllisyyttä.

LUE LISÄÄ:

Tutustu tarkemmin Interin kannattajat ry:n toimintaan ja liity jäseneksi yhdistyksen verkkosivulla.

Tutustu tarkemmin Ultraboyzien toimintaan tästä.

Ultraboyz ja Interin kannattajat ry järjestävät mm. tapahtumia ja yhteisiä matkoja vierasotteluihin.

Lisätietoja:

Jarmo Koivula
Ultraboyz
slo@ultraboyz.net

Aino Ylinen
Itäpääty / Interin kannattajat Ry
050 539 1749

itapaaty.slo@gmail.com

interinkannattajat@gmail.com

Sivu päivitetty 27.03.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit