FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ

Huomioitavaa ottelutapahtumaan saavuttaessa:

Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Hiekkakenttä Kupittaa 3 ei ole kaudella 2024 pysäköintikäytössä. Blomberginaukion totuttua vähäisemmän pysäköintipaikkamäärän takia Inter suosittelee käyttämään vaihtoehtoisia saapumismuotoja ja muita pysäköintipaikkoja.

Erityistä pääkatsomon 2. kerroksessa

Kauden 2024 uutuutena pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalla on jaettavana nimmarivihkoja, johon voi kerätä pelaajien nimmareita koko kauden ajan otteluiden päättymisen jälkeen.

Puuha-areenalla on tekemistä ottelun ajaksi perheen pienimmille. Puuha-areenalla lapsille on tarjolla kasvomaalausta, väritystehtäviä sekä Interin Puuhavihko

Koe kentän fiilikset alusta loppuun

Kaudella 2024 on tarjolla tuoretta tunnetta kentän pinnasta ennen ja jälkeen ottelun. Kentänlaitajuontaja haastattelee kentän pinnassa kotijoukkueen pelaajaa ennen ottelua, sekä nappaa katsomosta nopeita kommentteja. Myös Jälkipelit kuullaan koko stadionilla heti ottelun päättymisen jälkeen, kun kentänlaitajuontaja antaa puheenvuoron ottelussa pelanneelle kotijoukkueen pelaajalle tuoreeltaan kentän pinnasta.

Jälkipelien jälkeen joukkue kiittää katsojia ja Airfi-junnukatsomon (pääkatsomon F-lohkon) alaosassa on mahdollisuus pyytää nimikirjoituksia sekä yhteiskuvia pelaajien kanssa.

IRTOLIPUNMYYNTI veikkausliigan otteluissa

Liput kotiotteluihin Tiketistä.

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä, R-kioskeilla sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Huom! Kun haluat varmistaa itsellesi tietyn paikan pääkatsomosta, osta liput ennakkoon Tiketistä!

Lippujen hinnat 

PÄÄKATSOMO
Portilta tai pelipäivänä Tiketistä / ennakkoon tiketistä*
PÄÄTYKATSOMO
Portilta tai pelipäivänä Tiketistä / ennakkoon tiketistä*
Aikuiset20 € / 15 €12 € / 10 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät15€ / 10 €10 € / 8 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat)10 € / 8 €8 € / 6 €
Lapset (alle 12-vuotiaat)8 € / 6 €6 € /4 €

Sylissä istuvat pienet lapset eivät tarvitse omaa lippua.

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Tiketistä ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista vain Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä.

Osta liput tästä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

Stadionin lipunmyyntipiste sijaitsee Itäpäädyn pääkatsomon puoleisen sisäänkäynnin edessä.

 

 

Sivu päivitetty 09.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit