28.10.2016

Katsojainfo Inter – TPS

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Otteluun saapuvia katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat kello 16.00 ja paikalla kannattaa olla viimeistään puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Blomberginaukion paikkojen lisäksi ottelussa on pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä. Paikkoja on kuitenkin käytössä rajallinen määrä, joten otteluun saapuvia katsojia pyydetään saapumaan mieluiten julkista liikennettä käyttäen.

Lipunmyynti

Veikkausliigan kausikortit tai VIP-kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Sen sijaan Interin seurakortit oikeuttavat sisäänpääsyyn. Seurakorttilaisille on varattu paikkoja A-lohkon keskimmäisestä osasta.

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Lisäksi pääkatsomon yläosan pehmustetuille istuimille on myynnissä pieni määrä 40 euron hintaisia lippuja. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
www.ticketmaster.fi/event/fc-inter-tps-lippuja/192565.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon ja Olympiakatsomon paikat, jonka lisäksi päätykatsomo avataan tarpeen vaatiessa. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajien J-lohkossa. Myös näiden lohkojen liput ovat ennakkomyynnissä.

Pääkatsomoon on käytössä katsomon parkkipaikan puolella oleva sisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä pääkatsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Olympiakatsomon parkkipaikan puolelta on sisäänkäynti sekä Olympiakatsomon että mahdollisesti avattavaan päätykatsomoon. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää kotiruoan, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla alkaen tuntia ennen ottelun alkua.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Aluekartta

Katsomokartta