11.4.2017

Katsojainfo Inter – RoPS

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Otteluun saapuvia katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat kello 17.30 ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. TUTO Hockey pelaa viereisellä Marli Areenalla yhtä aikaa Interin ottelun kanssa, joten alueella on tavallista enemmän yleisöä.

Blomberginaukion paikkojen lisäksi Interin ottelussa on pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä. Paikkoja on kuitenkin käytössä rajallinen määrä, joten otteluun saapuvia katsojia pyydetään saapumaan mieluiten julkista liikennettä käyttäen.

Lipunmyynti

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
http://www.ticketmaster.fi/event/fc-inter-rops-lippuja/193547.

Noudettavaksi ilmoitetut kausikortit ovat noudettavissa lipunmyynnin infoluukulta, joka aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Sen sijaan Interin toimisto Linnankadulla on ottelupäivänä suljettu.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikkoja F-lohkosta. Myös A-lohkon liput ovat ennakkomyynnissä.

Katsomoon on käytössä katsomon parkkipaikan puolella oleva sisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä pääkatsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää kotiruokana lihapullat ja perunamuhennosta, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla alkaen tuntia ennen ottelun alkua.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Suora lähetys

ISTV esittää kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Mikko Seppälä. Pääset katsomaan otteluita tämän linkin kautta:
www.iltasanomat.fi/extra.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Aluekartta

Katsomokartta

Katsomolohkot