20.4.2018

Katsojainfo: FC Inter – TPS

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Portit aukeavat kello 15.00. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti

Lippujen hinnat portilta ostettuna: aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja www.ticketmaster.fi/event/fc-inter-tps-lippuja/219257.

Porttilipunmyynti on auki Veritas Stadion lipunmyyntipisteessä jo tänään perjantaina klo 15-18 ja pelipäivänä klo 11 alkaen.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon ja Olympiakatsomon paikat, jonka lisäksi päätykatsomo avataan tarvittaessa. Tarkempi katsomoinfo täällä.

Pääkatsomoon ja Olympiakatsomoon sisäänkäynti on sekä Blomberginaukion puoleisista pääsisäänkäynneistä, että Uudenmaankadun puolella olevista sisäänkäynneistä. Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola

VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

Paikallisottelussa VIP-isäntä Mikko Seppälän vieraana on muun muassa 269 Veikkausliigan ottelua pelannut Inter-legenda Joni Aho.

Tiedustelut ja varaukset: Jenna Dietrich, p. 0400 339 974 ja jenna.dietrich@fcinter.fi

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää lihapullat ja lisukkeen, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla porttien aukeamisesta aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Blomberginaukion päähän siirtyneessä uudistetussa Mehukatti lastenaitiossa on tarjolla tekemistä lapsille.

Suora lähetys

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan otteluita osoitteessa:
https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Aluekartta

Katsomokartta