24.8.2018

Katsojainfo: FC Inter – RoPS

Erityistä

Lauantaina vietettävän Suomen luonnon päivän kunniaksi Suomen Luonnonsuojeluliiton saimaannorppamaskotti tulee tervehtimään lapsia ennen peliä ja luovuttamaan ottelupallon erotuomarille.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti

Lippujen hinnat pääkatsomon ja Olympiakatsomon tavallisille paikoille portilta ostettuna: aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
www.ticketmaster.fi.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat ja Olympiakatsomon keskilohkot L ja M, joista M-lohko on varattu Olympiakausarin ostaneille. Kotijoukkueen kannattajien paikat ovat A-lohkossa anniskelukatsomon vieressä ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon J-lohko. Tarkempi katsomoinfo
täällä.

Pääkatsomoon ja Olympiakatsomoon sisäänkäynti on katsomoiden Blomberginaukion päästä. Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola

VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

Tiedustelut ja varaukset: Jenna Dietrich, p. 0400 339 974 ja jenna.dietrich@fcinter.fi

Anniskelukatsomo

Osa pääkatsomon A-ja B-lohkoista on K18-anniskelualuetta, missä on mahdollista seurata ottelua juomien kanssa myös istumapaikoilta.

Matsiruoka

Kello 16.00 alkaen St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää lihapullat ja lisukkeen, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Blomberginaukion päähän siirtyneessä uudistetussa Mehukatti lastenaitiossa on tarjolla tekemistä lapsille.

Suora lähetys

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan otteluita osoitteessa:
https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu tällä kaudella pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella osoitteessa
www.lyyti.in/media-akkre


Aluekartta

Katsomokartta