14.10.2019

Katsojainfo: FC Inter – KuPS

(Kuva: Tero Wester)

Mestaruuden ratkaiseva Veikkausliigan päätöskierroksen ottelu FC Inter – KuPS pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 19.10. klo 15.00 alkaen.

Lipunmyynti

Ottelu on lähes loppuunmyyty ja jäljellä on enää lippuja stadionin parkkipaikan puoleisessa päädyssä olevaan seisomakatsomoon. Lisäksi Interin kannattajakatsomoon (A-lohko) on avautunut pieni määrä lippuja myyntiin. Myynnissä olevat A-lohkon liput ovat kaikki anniskelukatsomossa, jonne ikäraja on K18.

Liput ovat myynnissä alennettuun ennakkohintaan Ticketmasterin myyntipisteistä ja verkkokaupasta perjantaihin 18.10. klo 23.59 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Stadionin lipunmyyntipisteessä ei enää pelipäivänä myydä lippuja. Noudettavien lippujen luukku avataan pelipäivänä klo 13.30.

Fanituotemyynti

Fanituotemyyntipiste pääkatsomon 2. kerroksessa palvelee heti porttien auettua eli klo 13.30 alkaen. Lisäksi Interin fanituotteita on myynnissä stadionin ulkopuolella.

Portit

Stadionin sisäänkäynnit avataan yleisesti 1,5 tuntia ennen ottelun alkua eli klo 13.30. Tästä poikkeuksena VIP- ja aitiosisäänkäynti avataan jo klo 13.00 ja 3. kerroksen pubi jo klo 12.00. Pubissa on tarjolla live-musiikkia klo 12.30-13.30. Lisäksi KuPS-kannattajien anniskelualue Olympian puolella avataan klo 13.00.

Kulkue

Ratkaisevaan otteluun saavutaan asianmukaisesti näyttävässä kulkueessa. Kaikille avoin kulkue kauden huipentavaan otteluun lähtee Kupittaanpuiston hirvipatsaalta kohti stadionia klo 13.30. Inter-perheen juniorit, vanhemmat, valmentajat, toimihenkilöt ja muut vapaaehtoiset kulkevat kulkueen keulassa johdattaen joukkoa.

Katsomot

Kotijoukkueen kannattajaryhmien paikat ovat A-lohkon anniskelukatsomossa. Vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon J- ja K-lohkot.

Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti.

Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka

Kauden viimeisessä kotiottelussa ei poikkeuksellisesti ole tarjolla matsiruokaa, vaan 3. kerros pubia lukuun ottamatta on varattu VIP-asiakkaille.

Median akkreditoituminen

Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella tästä. Päävalmentajien lehdistötilaisuus alkaa ottelun loputtua ensimmäisen kerroksen lehdistötilassa. Saat erillisen vahvistusviestin, kun akkreditointipyyntösi on hyväksytty.