30.5.2019

Katsojainfo: FC Inter – Ilves

Interin kauden viides kotiottelu FC Inter – Ilves pelataan Veritas Stadionilla perjantaina 31.5. klo 18.30 alkaen. Stadionin ovet ja palvelut avataan klo 17.30 (VIP-asiakkaat klo 17.15).

Erityistä
Inter-Ilves -otteluun on avattu paikkoja myyntiin myös olympiakatsomon L-lohkosta. Lippuja on myynnissä Ticketmasterin kautta niin kauan, kuin paikkoja riittää.

3. kerroksen pubissa on tarjolla livemusiikkia sekä ennen ottelua että tauolla.

Enemmän yhdessä -kausarihaasteen kaulaliinat
Enemmän yhdessä -kausikorttilaiset, jotka eivät ole vielä noutaneet korttiinsa kuuluvaa Enemmän yhdessä -kaulaliinaa, voivat noutaa omansa klo 17.30 alkaen Inter Shopista. Kaulaliina on noudettavissa kausikortissa lukevalla nimellä koko ottelutapahtuman ajan.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti 
Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. VIP-asiakkaille sisäänpääsy 75 minuuttia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Veritas Stadionin yhteydessä on maksutonta paikoitustilaa. Huomioithan, että osa paikoista on kiekkopaikkoja. Ottelutapahtumien yhteydessä stadionin viereinen hiekkakenttä on varattu parkkialueeksi VIP- ja aitioasiakkaille.

Lipunmyynti
Liput ovat myynnissä alennettuun ennakkohintaan Ticketmasterin myyntipisteistä ja verkkokaupasta www.ticketmaster.fi torstaihin klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen liput ovat saman hintaisia Ticketmasterista ja portilta.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista*
Aikuiset 20 € 15 €**
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 5 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 0 € 0 €
Aitiolippu 10 €
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Ticketmasterista ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

** S-Etukortilla 2 €:n lisäalennus ennakkoon ostetuista aikuisten lipuista. S-Etuhintaiset liput ovat myynnissä Turun Osuuskaupan lipunmyyntipisteissä (esim. Turun alueen Prismat ja Sokos Wiklund)

Katsomot
Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat. Kotijoukkueen kannattajien paikat ovat A-lohkossa anniskelukatsomon vieressä. Vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikat F-lohkon parkkipaikan puoleisesta reunasta. Seurakorttilaisten paikat ovat F-lohkossa. A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen rajattu katsomoalue on anniskelualuetta. Anniskelukatsomon alueelle on myynnissä ainoastaan aikuisten lippuja, sillä alue on K18. Pääkatsomoon sisäänkäynti on katsomon molemmista päistä.

Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti.

Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Stadionin pubi
Stadionin 3. kerroksen pub palvelee janoisia asiakkaita klo 17.30 alkaen. Ottelun jälkipelit puidaan pubissa heti ottelun päätyttyä Inter-paidassakin tutuksi tulleen Sami Sanevuoren tentatessa vieraaksi saapuvaa kotijoukkueen pelaajaa päivän ottelusta.

Matsiruoka
Matsiruoka on tarjolla 3. kerroksen pubissa ennen ottelua, klo 17.30 alkaen. Hinta aikuisille 9 €, alle 12-vuotiaille lapsille 6 €. Hinta sisältää lämpimän kotiruoan, salaatin sekä ruokajuoman. Tarjolla tällä kertaa pippurihärkää ja riisiä.

Kioskit
Stadionin toisessa kerroksessa on myynnissä pikaruokaa sekä kylmiä ja kuumia juomia. B- ja C-lohkojen välisessä kioskissa on myynnissä myös mietoja alkoholituotteita. Junior Cafe stadionin ulkopuolella (Uudenmaankadun puoleisessa päässä) on avoinna koko pelipäivän.

VIP-ravintola
Stadionin 3. kerroksen Ravintola Olé palvelee FC Interin VIP-asiakkaita. VIP-ruokailu klo 17.15 alkaen. Klo 18.00 alkaen Inter-kasvo Sami Sanevuoren haastattelussa yllätysvieraita. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24 %). Tiedustelut ja varaukset: Jyrki Hongisto, p. 0400 158 384 ja jyrki.hongisto@fcinter.fi.

Inter Shop
Fanituotekauppa Inter Shop palvelee stadionin 2. kerroksessa. Fanituotekaupassa on laaja valikoima Interin kannatustuotteita sekä ottelukohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa vain stadionin Inter Shopissa.

Lastenaitio
Perheen pienimmille suunnattu lastenaitio sijaitsee pääkatsomon 2. kerroksessa, F-lohkon kohdalla. Lastenaitiossa leikkejä ohjaa leikittäjä, mutta lapset ovat lastenaitiossa vanhempien vastuulla. Lastenaitio on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella tästä. Päävalmentajien lehdistötilaisuus alkaa ottelun loputtua ensimmäisen kerroksen lehdistötilassa.

Suora lähetys
Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2019. Kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Jos et ole vielä Ruutu+:n asiakas, saat palvelun ensimmäisen kuukauden veloituksetta koodilla SC19INTER Aktivoi lahjakortti osoitteessa https://kauppa.ruutu.fi/lahjakortti (Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,95 €/kk).

Katsomokartta

Aluekartta