28.4.2022

Katsojainfo: FC Inter – IFK Mariehamn 29.4.2022 klo 18.00

(Kuva: Tara Jaakkola)

KATSOJAINFO: FC INTER – IFK MARIEHAMN PE 29.4.2022 KLO 18.00

FC Inter kohtaa kauden 2022 ensimmäisessä todellisessa kotiottelussaan IFK Mariehamnin. Veikkausliigan ottelu Veritas Stadionilla alkaa huomenna perjantaina kello 18.00.

 

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMISSA

 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja sekä pääkatsomossa että Olympiakatsomossa.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa koko A-lohkon ja A-lohkon puoleisen osan B-lohkoa.
 • Fanituotemyymälä palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Käsiohjelmissa on siirrytty pääsääntöisesti mobiililaitteisiin ladattaviin käsiohjelmiin. Käsiohjelma on ladattavissa tästä nettisivujen linkistä.

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta ja Olympiakatsomon keskimmäisistä lohkoista. Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä kaksi juomaa/lippu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Osta VIP-liput tästä

 

TOP FLOOR (4. krs)

Top Floor Lounge tarjoaa astetta paremmat paikat nauttia ottelusta. Ottelua voit seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan. Mikäli haluat myös syödä ennen ottelua, se on mahdollista VIP-ravintolassa. Top Floor VIP -lippuun sisältyy buffetruokailu sekä kaksi juomaa/lippu.

Osta liput Top Floor Loungeen tästä

 

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus ottaa kaveri maksutta mukaan otteluun. Kaverilippu on lunastettava erikseen Tiketin nettisivuilta.

Näin lunastat kausikortillasi kaverilipun 29.4. otteluun hintaan 0 €:
• Valitse haluamasi katsomo ja istumapaikka
• Valitse lipputyypiksi ”Kausikorttilainen – Kaverilippu”
• Paina ”varaa lippuja”
• Syötä kausikorttisi 13-numeroinen koodi avautuvaan kenttään
• Paina OK
• Täytä tietosi ja valitse toimitustavaksi Kivra tai PDF-lippu, jonka jälkeen lippu toimitetaan sinulle maksutta valitsemallasi toimitustavalla. (PDF-lipun toimituskulua ei veloiteta.)
Lippuja voi lunastaa aina ottelun alkuun saakka. Yksi kaverilippu per kausikortti.
Jos lunastamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä Tiketin asiakasneuvontaan puh. 010 843 1611 (lisämaksuton numero, palvelee arkisin klo 10-18).
Mikäli sinulla on useampi kausikortti, voit lunastaa kaikki liput kerralla! Valitse paikat ja täytä jokaisen kausikorttisi numero niille varattuun kenttään.

SEURAKORTTILAISET

Seurakorttilaisten mobiiliseurakortit on lähetetty Tiketistä. Seurakortilla voi mennä katsomon vapaille paikoille ja varsinainen seurakorttikatsomo on pääkatsomon F-lohkossa.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 • Aikuiset 15 €** / 20 €
 • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 • Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 • Lapset alle 12 v. 2 €
 • Top Floor Lounge 25 € / 30 € (Top Floor VIP 75 € / 80 €)
 • VIP 88 € (lapset 3-12v. 30 €)

Osta liput

HUOM! Myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti.  Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia täältä