10.6.2016

Katsojainfo FC Inter – HIFK

Lipunmyynti

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
www.ticketmaster.fi.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon ja Olympiakatsomon paikat. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajien Olympiakatsomon J-lohkossa. Ottelussa on käytössä sisäänkäynnit pääkatsomon molemmissa päissä ja Olympiakatsomon parkkipaikan päässä. Lisäksi VIP-sisäänkäynti palvelee aitio- ja VIP-katsojia. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää kotiruoan, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla alkaen tuntia ennen ottelun alkua.

Suora lähetys

ISTV esittää kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2016. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Mikko Seppälä. Pääset katsomaan otteluita tämän linkin kautta:
www.iltasanomat.fi/extra.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Katsomolohkot